kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kresalova na Twitterju brani svoje drage uhane, o spornem audiju je pa tiho

Deli na:
Kresalova na Twitterju brani svoje drage uhane, o spornem audiju je pa tiho

"Reporter se v maniri brezplačnikov znova posveča mojih uhanom. Kakorkoli, moji uhani so pošteno plačani, brezplačniki pa vse kaj drugega." Tako je šla v protiofenzivo in obračanje pozornosti na druge teme včeraj na Twitterju predsednica LD Katarina Kresal, potem ko smo na reporter.si objavili posnetke njenega prihoda v restavracijo As, o njenem razkošnem življenjskem slogu pa smo pisali v zadnji izdaji revije.

Na kosilo jo je njen osebni šofer pripeljal z dragim audijem A8 4.2 TDI quattro - enim od vozil, za katera se sumi, da sta ob njihovem nakupu Kresalova in njen partner Miro Senica utajila davke? Kresalova po neslavnem koncu ministrske zgodbe prav veliko dela nima in obiski elitne restavracije As so tako eden od vrhuncev njenega dneva.

Kresalova se na Twitterju sicer ne spušča prav pogosto v polemike, a včeraj se je obregnila tudi ob Patrio, kar je zmotilo nekaj uporabnikov, ki so ji pod nos vrgli afero z najemom stavbe NPU. Njen odgovor: "Nakup orozja za 273 mio € s podkupninami in najem stavbe za 13 €/m2 brez teh, nimata ravno veliko skupnega." O ceni svojih uhanov pa odgovarja radovednežu: "Sploh pa bi moral vedeti, da se dam tovrstnih stvari ne sprašuje, kajne :)."
 
Danes se je predsednica LDS znova obregnila ob Reporter." Brezplačništvo Reporterja se nadaljuje. Včeraj, kaj nosim in kje jem, danes, kako se vozim. Le kaj bo jutri?" je napisala na Twitterju.