Princ Harry, princ William Svet24.si

Tako slabi so odnosi med Williamom in Harryjem ......

himars Svet24.si

Bo to novo orožje, s katerim bodo Ukrajinci ...

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

doncic 12 Ekipa24.si

Ga je želel ubiti?! Allen s koleni nad Dončića,...

Sanjski moški Njena.si

Evo Luno napadli, ker je očrnila Arijanno

Luis Enrique 22 pm Ekipa24.si

Srce parajoče besede o umrli hčerki: Španski ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kirurg Erik Brecelj brutalno sesul Natašo Pirc Musar na zadnjem soočenju na TVS: Kako je ni sram! (VIDEO)

Deli na:
Kirurg Erik Brecelj brutalno sesul Natašo Pirc Musar na zadnjem soočenju na TVS: Kako je ni sram! (VIDEO)

Erik Brecelj v Tarči - Foto: TV Slovenija

Onkolog Erik Brecelj je v včerajšnji oddaji Tarči poudaril, da Nataša Pirc Musar ni primerna predsedniška kandidatka, saj da imata z možem podjetja v davčnih oazah.

»Tam, kjer ponikne denar, tega denarja niso dobili slovenski davkoplačevalci, ki ga redno plačujejo v Sloveniji, tudi tisti z minimalno plačo. Ona se ima za moralno avtoriteto, najbrž na svetu ni človeka, ki bi imel podjetje v davčni oazi in bi se imel za moralno avtoriteto, na Islandiji je predsednik vlade odstopil, ko so odkrili, da imata z ženo podjetja v davčnih oazah,« je dejal Brecelj

Brecelj je tudi opisal, kako ga je Pirc Musar kot odvetnica napadala. Od ministra za zdravje, direktorice onkološkega inštituta in sveta zavoda je zahtevala ukrepe proti meni, je dejal. »Imam izkušnje tudi, ko je bila na uradu informacijske pooblaščenke, takrat se ji je zdelo to, da nesem Borutu Miklavčiču dokumentacijo mojega bolnika, zato da bi me izsiljeval, nekaj normalnega. Urad pod njenim vodenjem ni odkril nič nepravilnega v tem, da se dokumentacija nekega bolnika sprehaja po Ljubljani,« je dodal.

»Ne vem, od kod je ona moralna avtoriteta, kako je ni sram, po tem kar je počela, da si upa danes priti in govoriti, da bo moralna avtoriteta, da bo skrbela za ogrožene ljudi, da bo predsednica države. Njo nekdo, ki pozna njene posle, tudi posle njenega moža v davčnih oazah, lahko izsiljuje,« je končal Brecelj.