Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kam je izginila Sharon Stone iz Moravč, ki so jo za predsednico države želeli osamosvojitelji Jambrek, Jerovšek in Rupel?

Deli na:
Kam je izginila Sharon Stone iz Moravč, ki so jo za predsednico države želeli osamosvojitelji Jambrek, Jerovšek in Rupel?

Dr. Nina Krajnik, razvpita partnerka župana Moravč Milana Balažica. - Foto: Primož Lavre

Do konca dneva je še možno vložiti kandidaturo na predsedniških volitvah. Do zdaj jo je vložilo osem kandidatov, nazadnje danes ginekologinja Sabina Senčar, ki jo podpira stranka Resnica Zorana Stevanovića.

Med njimi pa ni filozofinje in psihoanalitičarke Nine Krajnik, življenjske sopotnice moravškega župana Milana Balažica, ki jo je v javnosti najprej promoviral novinar TVS Jože Možina, nato pa so njeno predsedniško kandidaturo podprli osamosvojitelji Peter Jambrek, Tone Jerovšek in Dimitrij Rupel.

Krajnikova se na naše klice in vprašanja ne odziva. Še vedno se na tviterju predstavlja kot predsedniška kandidatka in objavlja svoje fotomontaže v pozah Sharon Stone iz znanega filma Prvinski nagon in celo kot posrednica med predsednikom ZDA Bidnom in predsednikom Rusije Putinom.

Kandidatka iz Moravč je na desni politični sceni zaslovela z izjavo o levih privatizerjih, ki naj bi zmagali na volitvah, s čimer je omilila volilni poraz Janeza Janše. V času kampanje je večkrat govorila o singularnosti, čeprav malokdo ve, kaj to sploh pomeni. Na začetku sta njeno kandidaturo podprla tudi Vili Kovačič in Andrej Magajna, ki sta jo nato zapustila zaradi njenega preveč liberalnega stališča o LGTB.

Pred leti so Slovenske novice poročale, da je svojega partnerja Milana Balažica celo napadla z nožem. Prav tako naj bi se po fizično lotila tudi njegovega očeta, kar je naši novinarki tudi sam potrdil, enako jo je v pismu obtožil, da ga je fizično napadla, tudi nekdanji svetovalec občinske uprave.

Kljub temu jo je Jambrek opisal kot izjemno, operativno organizatorko, da ni samo akademsko terapevtska osebnost, ampak »da zna neke splošne zamisli tudi udejaniti v vsakdanjem življenju in to z neko veliko energijo in organizacijsko sposobnostjo. Hočem reči malo drugače: da ima neke voditeljske sposobnosti, da kjerkoli je, se zdi, kot da je naravna šefica in voditeljica, tako da je to, to se mi zdi, da je skoraj nujno potrebno, da je nekdo na tako ugledni funkciji predsednika. Jaz mislim, da bi bila velika škoda, če ne bi bila na koncu izvoljena v drugem krogu.«

Rupel pa jo je ocenil najboljšo med takratnimi tremi ženskimi kandidatkami: »Edina od trojice kandidatk, ki bi bila v primerjavi s prejšnjima dvema primerna za predsednico republike, je Nina Krajnik. Prvič zato, ker dobro artikulira svoje poglede, ker je zgledno izobražena, ker govori cel kup tujih jezikov in ker razume razliko med Slovenijo in drugimi evropskimi državami; predvsem pa zato, ker brez dlake na jeziku opisuje hinavščino slovenskih levičarjev, recimo Marte Kos, Nataše Pirc Musar in njunih botrov.«

No, Marta Kos je, kot je znano, izstopila iz predsedniške tekme, za Nino Krajnik pa prav tako kaže, da ne bo videla niti prvega kroga, kaj šele da bi se uvrstila v drugega in v njem celo zmagala.