pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Juncker o Sloveniji: Socialisti želijo nadaljevati tako kot pred krizo in kopičijo dolgove

Deli na:
Juncker o Sloveniji: Socialisti želijo nadaljevati tako kot pred krizo in kopičijo dolgove

"V Italiji, Španiji in Sloveniji vidimo zastoj v strukturnih reformah pod vodstvom socialističnih vlad – delo je nedokončano, fiskalna politika pa se vodi na račun državljanov, na račun rasti in na račun zaposlovanja," v svojem govoru na kongresu nemške CDU v Berlinu dejal kandidat za predsednika Evropske komisije Jean-Claude Juncker.

Jean-Claude Juncker tudi o Sloveniji: »Socialisti želijo nadaljevati tako kot pred krizo in kopičijo dolgove na račun prihodnjih generacij«.
 
»Evropska ljudska stranka želi voditi Evropo iz krize in jo postaviti trdno nazaj na pot rasti, stabilnosti, zaposlovanja in socialne pravičnosti,« poudarja kandidat za predsednika Evropske komisije.
 
Kandidat za predsednika Evropske komisije Jean-Claude Juncker je v govoru na kongresu CDU v Berlinu, 5. aprila 2014, med drugim spregovoril tudi o stanju v Sloveniji. Dejal je: »V Italiji, Španiji in Sloveniji vidimo zastoj v strukturnih reformah pod vodstvom socialističnih vlad – delo je nedokončano, fiskalna politika pa se vodi na račun državljanov, na račun rasti in na račun zaposlovanja. V Franciji se je iz leta v leto brezposelnost povečala za 0,2 %, v Italiji za 0,3 %, v Sloveniji pa za 0,6 %. Krščanskodemokratske države (EPP) po drugi strani rastejo po bolečih strukturnih reformah in brezposelnost pada. To je najboljša motivacija za odločitev volivcev pred letošnjimi Evropskimi volitvami. Socialisti želijo nadaljevati tako kot pred krizo in kopičijo dolgove na račun prihodnjih generacij. Evropska ljudska stranka želi voditi Evropo iz krize in jo postaviti trdno nazaj na pot rasti, stabilnosti, zaposlovanja in socialne pravičnosti.«

Izvirnik v angleškem jeziku je dostopen na spletni povezavi