Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja javno izpostavila svojega partnerja

Slovenija

Jeretičev »papak in šalabajzer« Bossman zaenkrat ostaja na čelu piranske SD

Deli na:
Jeretičev »papak in šalabajzer« Bossman zaenkrat ostaja na čelu piranske SD

Foto: Bobo

Piranski župan Bossman je zavrnil navedbe, da je odstopil z mesta predsednika piranske SD. O tem se še ni odločil, pravi, po njegovem pa "županovanje zahteva celega človeka". Bossman se je v slabem letu dni vodenja Pirana sprl s svojim političnim botrom Sebastjanom Jeretičem, ki zdaj v župana spušča ostre bodice na račun njegove nesposobnosti. Sočasno je prometni minister Patrick Vlačič zanikal, da naj bi odhajal iz politike, vsaj na najvišji ravni, in namesto Bossmana prevzel vodenje piranskega odbora SD.

Prometni minister, ki opravlja tekoče posle, in podpredsednik SD Patrick Vlačič je za STA zavrnil navedbe, da odhaja iz politike. "To so špekulacije. To, kako se bom odločil, ko bom končal ministrovanje, bom povedal, ko bo pravi čas," je dejal.

Spletni portal Žurnal24 je namreč zapisal, da se Vlačič poslavlja od politike.
 
Na poročanje nekaterih medijev, da je odstopil z mesta predsednika piranske SD, se je odzval tudi Peter Bossman, sicer tudi župan Pirana.
 
Kot je zapisal, bo o tem, ali bo še predsednik piranskega odbora SD, v ponedeljek odločilo predsedstvo odbora. "Kot predlog sem na dnevni red uvrstil točko, kjer predlagam svoj odstop kot predsednik občinskega odbora SD Piran. Ta odločitev ni dokončna, saj bo o tem odločalo predsedstvo," je zapisal.
 
Razlog za takšno njegovo odločitev je, kot je zapisal, da "županovanje zahteva celega človeka": "Želim, da piranska SD zopet zaživi, postane aktivna v našem kraju, kot je vedno bila in v kolikor bo tudi predsedstvo ocenilo, da bomo te cilje lažje dosegli, če bo na vrhu piranske SD nov obraz, sem pripravljen odstopiti kot predsednik."
 
Televizija Slovenija je v četrtek poročala, da je Bossman vodstvu stranke ponudil odstop. Uradni razlog naj bi bila njegova prezasedenost in preobremenjenost, a v ozadju naj bi bila tudi nesoglasja znotraj SD, je poročala televizija.
 
Nekdanji svetovalec predsednika SD Boruta Pahorja Sebastjan Jeretič, ki je lani Bossmanu pomagal zmagati na volitvah za župana in svojega kandidata tedaj ni mogel prehvaliti, je zdal popolnoma spremenil mnenje o Bossmanu. Da je "preprosto neučinkovit" in da "ne izvaja programa" je še najmanj, kar o njem pravi danes, precej manj diplomatsko pa ga je imenoval še za "šalabajzerja" in dejal, da je "papak", ki ni sposoben sprejeti nobene prave in pravočasne odločitve.
loading...
Loading...