Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja javno izpostavila svojega partnerja

Slovenija

Janković z uro od štiri do šest tisoč dolarjev

Deli na:
Janković z uro od štiri do šest tisoč dolarjev

Foto: Primož Lavre

V javnosti se kot potencialni novi predsednik vlade omenja Zoran Janković, ljubljanski župan. Gre za nekakšnega aduta v rokavu slovenske politične levice, vendar se nima levica pri Jankoviću ničesar sramovati, posebej ne tistega, kar nosi pod rokavom.

Kot smo opazili na fotografijah, prisega na švicarsko znamko Zenith. Predstavnik leve elite si je seveda omislil model Elite Class Reserve de Marche. Njeno ohišje je iz plemenitega jekla, ponaša se s safirnim steklom in reptilovim usnjem. Cena: glede na različne prodajalce od štiri do šest tisoč dolarjev.
Ob tem velja poudariti, da Janković pri nakupu ni bil posebej zapravljiv; cene ur znamke Zenith segajo celo do 350 (tristopetdeset) tisoč evrov. Ob vseh milijonih bi si Janković gotovo lahko kupil tudi kakšno tega razreda, vendar, če je človek skromen, je pač skromen.
Pred kratkim smo pisali o prestižni uri švicarske znamke IWC, ki jo nosi Tomaž Orešič (LDS), nekdanji Pahorjev kandidat za ministra za gospodarstvo. No, njegova kandidatura skupaj z drugimi ministrskimi kandidaturami v državnem zboru ni uspela, posledično je končno padel tudi Pahor skupaj s svojo vlado.
 

loading...
Loading...