mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Janković z uro od štiri do šest tisoč dolarjev

Deli na:
Janković z uro od štiri do šest tisoč dolarjev

Foto: Primož Lavre

V javnosti se kot potencialni novi predsednik vlade omenja Zoran Janković, ljubljanski župan. Gre za nekakšnega aduta v rokavu slovenske politične levice, vendar se nima levica pri Jankoviću ničesar sramovati, posebej ne tistega, kar nosi pod rokavom.

Kot smo opazili na fotografijah, prisega na švicarsko znamko Zenith. Predstavnik leve elite si je seveda omislil model Elite Class Reserve de Marche. Njeno ohišje je iz plemenitega jekla, ponaša se s safirnim steklom in reptilovim usnjem. Cena: glede na različne prodajalce od štiri do šest tisoč dolarjev.
Ob tem velja poudariti, da Janković pri nakupu ni bil posebej zapravljiv; cene ur znamke Zenith segajo celo do 350 (tristopetdeset) tisoč evrov. Ob vseh milijonih bi si Janković gotovo lahko kupil tudi kakšno tega razreda, vendar, če je človek skromen, je pač skromen.
Pred kratkim smo pisali o prestižni uri švicarske znamke IWC, ki jo nosi Tomaž Orešič (LDS), nekdanji Pahorjev kandidat za ministra za gospodarstvo. No, njegova kandidatura skupaj z drugimi ministrskimi kandidaturami v državnem zboru ni uspela, posledično je končno padel tudi Pahor skupaj s svojo vlado.