Alec Baldwin Svet24.si

Hollywoodski strokovnjaki: Alec Baldwin ni ...

osumljeni, umor družine đokić, goran džonić Svet24.si

Balistiki potrdili, da gre za morilsko orožje, v ...

katrinas (6) Svet24.si

Ženska trojnost kot izjemen energijski potencial

poroka dimnik frantar-xx Reporter.si

Kako je "suhceni in nebogljeni" Igor Zabret ...

metka-paragi Necenzurirano

"Vlada želi le stroko, ki se ji uklanja" ...

Tatjana Mihelj, Maja Wagner Odkrito.si

Tatjana Mihelj presrečna, da ji ob strani stoji ...

dragic doncic Ekipa24.si

Hahaha, pravi NOREC! Dragić je pred tekmo želel ...

Slovenija

Islamski skrajnež Alim Hasanagić 24UR označil za hudičevo televizijo

Deli na:
Islamski skrajnež Alim Hasanagić 24UR označil za hudičevo televizijo

Foto: TV Slovenija

Islamski skrajnež z Jesenic Pop TV označil za šejtansko televizijo, dan za tem so neznanci zažgali vozila te televizije.

Le 33 ur je minilo, odkar je islamski skrajnež z Jesenic Alim Hasanagić na družbenem omrežju facebook televizijo 24ur (Pop Tv, op. p.) označil za šejtansko (hudičevo) televizijo, do tega, da so neznanci v zavetju noči z nedelje na ponedeljek zažgali eno od vozil Pop Tv. Z vnetljivo tekočino so polili še tri vozila, večji požar pa je še prihodom policistov preprečila varnostnica Sintala, ki je opazila sumljivo dogajanje.

Hasanagića je zelo razburilo podrobno poročanje Pop Tv o srečanju skrajnih islamistov iz tujine v Dolu pri Ljubljani, na kar so opozorili avstrijski mediji. Kot je zapisal na facebooku, so 24ur in druge šejtanske televizije terorizirale skupino muslimanskih vernikov, »ki so se srečali, da bi proslavili rojstvo otroka«.

Opozoril je, da skušajo šejtanski mediji odvrniti muslimane, da bi prakticirali izvorni islam, kot ga živijo selefisti. »Vsak musliman je radikalnež in fundamentalnež, če se drži svoje vere«, je zapisal Hasanagić, po njegovem sta ta izraza za pravega muslimana pohvala.

Združenje novinarjev in publicistov ter Društvo novinarjev Slovenije sta obsodila nedopusten napad na delo novinarjev, policija išče storilce.

Loading...