ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

david-urankar, jan-plestenjak Svet24.si

Presenečenje: Plestenjak se umika z glasbene ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Slovenija

Je župan Ivan Jordan zasledoval agentko Sove z detektivko, ki jo je najela občina Škofljica?

Deli na:
Je župan Ivan Jordan zasledoval agentko Sove z detektivko, ki jo je najela občina Škofljica?

Župan Škofljice Ivan Jordan naj bi uslužbenko N. H. zaposlil na priporočilo takratnega kamniškega župana Marjana Šarca - Foto: Facebook, Mediaspeed

Po podatkih iz Erarja je občina Škofljica najela Detektivsko družbo Novak in detektivi ter ji 21. junija letos plačala 305,67 evra. Če jo je župan Ivan Jordan najel za sledenje uslužbenke Sove Nataše H., se bo znašel v kazenskih postopkih.

Vse kaže, da je zgodba o domnevni ljubici predsednika vlade Marjana Šarca, ki je zdaj zaposlena na Sovi, nastala pri županu občine Škofljica Ivanu Jordanu.

Ta je tudi naokoli širil zgodbo o tem, da naj bi ga ta njegova nekdanja uslužbenka izsiljevala in da jo je spoznal preko Šarca, ko je bil ta še kamniški župan.

Ker je naokoli širil zgodbo, da je Nataša H. Šarčeva ljubica, naj bi se na ribniškem sejmu z njim srečal Šarec in od njega zahteval, naj ne širi laži.

So pa to zgodbo pograbili mediji okoli SDS in tudi sama stranka SDS, saj je iz včeraj objavljenega dela magnetograma komisije za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami razvidno, da je prvak SDS govoril, da je »predsednik vlade zaposlil ljubico v tajni službi« ter jo primerjal z Monico Lewinsky, ljubico nekdanjega predsednika ZDA Billa Clintona, zaradi katere se je ta moral zagovarjati na impeachmentu v Kongresu.

Dejansko pa ni nobenih dokazov, da bi bila Nataša H. res Šarčeva ljubica. Bila je njegova sodelavka v času, ko je igral Serpetinška in v oddajah Hri-bar na TV Slovenija. Toda ko je bil kamniški župan, z njo nista imela tesnih stikov, sicer bi jo njegovi takratni sodelavci poznali, a je ne.

Res pa je, da je Šarec Natašo H. priporočil županu Jordanu, ko je ta iskal sodelavko, ki bi skrbela za odnose z javnostmi in protokol. Na občini je delala do septembra 2016 do marca letos, ko je dala odpoved in se zaposlila v Sovi.

Po pripovedovanju naših virov iz občine Škofljica naj bi jo župan zalezoval, vseskozi je morala biti z njim bodisi v pisarni bodisi v bližnjem lokalu bodisi na službenih in celo zasebnih poteh, pred njim menda ni imela miru niti, ko je bila doma, saj naj bi jo večkrat klical in celo nadzoroval, ko je bila na bolniški. Bil naj bi povsem obseden z njo.

Tudi potem, ko je že dala odpoved, naj bi jo še naprej zasledoval preko najete detektivke in jo tako izsledil na Sovi. Kot je razvidno iz Erarja, je občina Škofljica 21. junija letos Detektivski družbi Novak in detektivi plačala 305,67 evra.

Če je omenjena detektivska družba zasledovala Natašo H., ki takrat ni bila več zaposlena na občini Škofljica, potem se bo župan znašel v kazenskem postopku zaradi zlorabe javnih sredstev.

Foto: ERAR - Črno na belem: občina Škofljica je Detektivski družbi Novak 21. junija nakazala 305,67 evra

Prav tako pa tudi zaradi neupravičenega sledenja in nadlegovanja te ženske. Da jo je zasledoval z detektivom, izhaja tudi iz opravljivega portala blizu SDS, v katerem trdijo, da naj bi detektiva videli policisti Službe za varnost in zaščito, ki varujejo premierja Marjana Šarca.

Toda novica, da naj bi ga videli, medtem ko sta se srečala Šarec in Nataša H., po naših virov ni resnična, saj takšnega srečanja med njima sploh ni bilo. Zato tudi ne obstajajo fotografije, ki bi potrdile namigovanja o njunem srečanju.

Zato pa naj bi Natašo H. na nekem parkirišču pričakal župan in ji tam očital, zakaj ga je zapustila, nato naj bi ga Nataša prijavila pri sedanjemu delodajalcu v Sovi, od koder naj bi nato župana opozorili, naj njihovo uslužbenko pusti pri miru.

Zgodbo naj bi nato spravili v javnost njegovi koalicijski partnerji iz SDS, pri čemer naj bi imel ključno vlogo Darko Njavro, ki je bil 5. septembra letos slavnostni govornik ob 29. obletnici dokumenta za nastanek manevrske strukture narodne zaščite v Pristavi na Stični.

Njavro sicer zanika, da bi bil imel on karkoli pri tej zgodbi, toda poznavalci razmer pravijo, da naj bi prav on imel ključno vlogo pri širjenju lažne novice, da naj bi bila omenjena uslužbenka Sove Šarčeva ljubica, ki jo je nazadnje širil tudi prvak SDS Janša na seji Knovsa.

Ob tem je treba dodati, da na podlagi zadnjih informacij, ki smo jih dobili, zgodba o N. H. v javnost ni prišla iz Sove, saj je župan Jordan poznal tudi informacijo o njeni sedanji zaposlitvi. Zato v SDS in NSI ne morejo računati na žvižgača, ki bi premierja spravil v brezizhoden položaj in povzročil padec njegove vlade.

loading...
Loading...