slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

par Petisvet.si

Je vaš partner vaša sorodna duša ali duša ...

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

ula furlan Svet24.si

Ima Ula Furlan popravljen nos?

andrej milutinovic Njena.si

Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele ...

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

Slovenija

Drama v Ljubljani: moški ugrabil avtobus in z izvijačem grozil vozniku; ugrabitelj umrl

Deli na:
Drama v Ljubljani: moški ugrabil avtobus in z izvijačem grozil vozniku; ugrabitelj umrl

Foto: Bobo - Fotografija je simbolična.

Policija je potrdila, da je v četrtkovem incidentu na avtobusu v Ljubljani umrl moški, ki je pred tem voznika z grožnjami in nevarnim predmetom prisilil, da je odpeljal proti avtocesti. Kot so zapisali, je 48-letni Kranjčan na avtobus vstopil v centru mesta. V postopku prijetja je začel izgubljati zavest in kljub postopkom oživljanja na kraju umrl.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o varnostnem dogodku na enem od avtobusov ljubljanskega potniškega prometa obveščeni nekaj pred 21. uro. Na avtobusu je bilo nekaj potnikov, ki so se umaknili v zadnji del avtobusa. Eden od njih pa je o dogajanju obvestil policijo.

Na kraj so napotili več policijskih patrulj. Policisti so avtobus ustavili na Barjanski cesti pred uvozom na avtocesto. Z uporabo prisilnih sredstev (sredstev za vezanje in vklepanje, telesne sile, strokovnega prijema in plinskim razpršilcem) so moškega izven avtobusa obvladali.

V postopku po prijetju pa je začel izgubljati zavest. Policisti so mu nudili prvo pomoč, s postopkom oživljanja pa so nato nadaljevali reševalci. Kljub pomoči je na kraju umrl.

O dogodku sta bila obveščeni dežurna preiskovalna sodnica in tožilka, ki sta se udeležili ogleda kraja, so še zapisali na Policijski upravi Ljubljana. Več informacij o dogodku pa bodo posredovali v izjavi za javnost, ki bo ob 11. uri na Policijski upravi Ljubljana.

Loading...