Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

Slovenija

Drama v Ljubljani: moški ugrabil avtobus in z izvijačem grozil vozniku; ugrabitelj umrl

Deli na:
Drama v Ljubljani: moški ugrabil avtobus in z izvijačem grozil vozniku; ugrabitelj umrl

Foto: Bobo - Fotografija je simbolična.

Policija je potrdila, da je v četrtkovem incidentu na avtobusu v Ljubljani umrl moški, ki je pred tem voznika z grožnjami in nevarnim predmetom prisilil, da je odpeljal proti avtocesti. Kot so zapisali, je 48-letni Kranjčan na avtobus vstopil v centru mesta. V postopku prijetja je začel izgubljati zavest in kljub postopkom oživljanja na kraju umrl.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o varnostnem dogodku na enem od avtobusov ljubljanskega potniškega prometa obveščeni nekaj pred 21. uro. Na avtobusu je bilo nekaj potnikov, ki so se umaknili v zadnji del avtobusa. Eden od njih pa je o dogajanju obvestil policijo.

Na kraj so napotili več policijskih patrulj. Policisti so avtobus ustavili na Barjanski cesti pred uvozom na avtocesto. Z uporabo prisilnih sredstev (sredstev za vezanje in vklepanje, telesne sile, strokovnega prijema in plinskim razpršilcem) so moškega izven avtobusa obvladali.

V postopku po prijetju pa je začel izgubljati zavest. Policisti so mu nudili prvo pomoč, s postopkom oživljanja pa so nato nadaljevali reševalci. Kljub pomoči je na kraju umrl.

O dogodku sta bila obveščeni dežurna preiskovalna sodnica in tožilka, ki sta se udeležili ogleda kraja, so še zapisali na Policijski upravi Ljubljana. Več informacij o dogodku pa bodo posredovali v izjavi za javnost, ki bo ob 11. uri na Policijski upravi Ljubljana.

Loading...