jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

Slovenija

Drama v Ljubljani: moški ugrabil avtobus in z izvijačem grozil vozniku; ugrabitelj umrl

Deli na:
Drama v Ljubljani: moški ugrabil avtobus in z izvijačem grozil vozniku; ugrabitelj umrl

Fotografija je simbolična. - Foto: Bobo

Policija je potrdila, da je v četrtkovem incidentu na avtobusu v Ljubljani umrl moški, ki je pred tem voznika z grožnjami in nevarnim predmetom prisilil, da je odpeljal proti avtocesti. Kot so zapisali, je 48-letni Kranjčan na avtobus vstopil v centru mesta. V postopku prijetja je začel izgubljati zavest in kljub postopkom oživljanja na kraju umrl.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o varnostnem dogodku na enem od avtobusov ljubljanskega potniškega prometa obveščeni nekaj pred 21. uro. Na avtobusu je bilo nekaj potnikov, ki so se umaknili v zadnji del avtobusa. Eden od njih pa je o dogajanju obvestil policijo.

Na kraj so napotili več policijskih patrulj. Policisti so avtobus ustavili na Barjanski cesti pred uvozom na avtocesto. Z uporabo prisilnih sredstev (sredstev za vezanje in vklepanje, telesne sile, strokovnega prijema in plinskim razpršilcem) so moškega izven avtobusa obvladali.

V postopku po prijetju pa je začel izgubljati zavest. Policisti so mu nudili prvo pomoč, s postopkom oživljanja pa so nato nadaljevali reševalci. Kljub pomoči je na kraju umrl.

O dogodku sta bila obveščeni dežurna preiskovalna sodnica in tožilka, ki sta se udeležili ogleda kraja, so še zapisali na Policijski upravi Ljubljana. Več informacij o dogodku pa bodo posredovali v izjavi za javnost, ki bo ob 11. uri na Policijski upravi Ljubljana.

loading...
Loading...