Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Delov odvetnik Zdolšek je zavajal javnost

Deli na:

Odvetnik Stojan Zdolšek je sam zavajal javnost, ko je zavajanja in širjenja neresnice obtožil Janeza Janšo, pravijo v odvetniški pisarni Zidar&Klemenčič, ki zastopa  stranko SDS in Janšo proti Delu zaradi pisanja časopisa o zadevi Patria.

Odvetnik Stojan Zdolšek je sam zavajal javnost, ko je zavajanja in širjenja neresnice obtožil Janeza Janšo, pravijo v odvetniški pisarni Zidar&Klemenčič, ki zastopa  stranko SDS in Janšo proti Delu zaradi pisanja časopisa o zadevi Patria.

Delov odvetnik Zdolšek je zatrdil, da je v kazenski spis v zadevi SDS/Delo vložil listine, ki pa naj ne bi bile iz kazenskega spisa Okrajnega sodišča v Ljubljani. Janšini odvetniki to zavračajo in vztrajajo, da je Zdolšek vložil listine, ki se "v enaki obliki (skupaj s pripetimi prevodi) nahajajo samo v kazenskem spisu Okrajnega sodišča v Ljubljani in  da so bile te listine iz spisa pridobljene še preden je bil obtožencem obtožni predlog sploh vročen".

Pismo odvetniške pisarne objavljamo v celoti:

Odgovor na navedbe odvetnika Stojana Zdolška v Delu z dne 28.9.2010.

Odvetnik Stojan Zdolšek je za včerajšnje Delo izjavil, da je na glavni obravnavi v zadevi SDS/Delo vložil v spis listine, ki niso iz kazenskega spisa Okrajnega sodišča v Ljubljani in da je naša stranka gospod Janez Janša zavajal javnost in širil neresnice, ko je po obravnavi izjavil, da  gre za listine iz kazenskega spisa.  Odvetnik Zdolšek je izjavil,  da gre za listine, ki so že bile vložene v spis Okrožnega sodišča v Novem Mestu v zadevi zoper Magnusa Berglunda in ostale.


Pomembno je poudariti, da je odvetnik Zdolšek v spis vložil listine s pripetimi prevodi in da te listine skupaj s prevodi niso bile nikoli vložene v spis Okrožnega sodišča v Novem Mestu  v zadevi zoper Berglunda in ostale. Prav tako je odvetnik Zdolšek na obravnavi, na vprašanje sodišča sam pojasnil, da se izvirniki prevodov nahajajo v kazenskem spisu Okrajnega sodišča v Ljubljani, vpogled v katerega je prav tako predlagal.

Povsem nesporno je, da je odvetnik Zdolšek v spis vložil listine, ki se v enaki obliki (skupaj s pripetimi prevodi) nahajajo samo v kazenskem spisu Okrajnega sodišča v Ljubljani in  da so bile te listine iz spisa pridobljene še preden je bil obtožencem obtožni predlog sploh vročen in so tako njegove navedbe o zavajanju naše stranke povsem neresnične in predstavljajo pravo zavajanje.

Odvetniška pisarna Zidar&Klemenčič