ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Slovenija

Delov odvetnik Zdolšek je zavajal javnost

Deli na:

Odvetnik Stojan Zdolšek je sam zavajal javnost, ko je zavajanja in širjenja neresnice obtožil Janeza Janšo, pravijo v odvetniški pisarni Zidar&Klemenčič, ki zastopa  stranko SDS in Janšo proti Delu zaradi pisanja časopisa o zadevi Patria.

Odvetnik Stojan Zdolšek je sam zavajal javnost, ko je zavajanja in širjenja neresnice obtožil Janeza Janšo, pravijo v odvetniški pisarni Zidar&Klemenčič, ki zastopa  stranko SDS in Janšo proti Delu zaradi pisanja časopisa o zadevi Patria.

Delov odvetnik Zdolšek je zatrdil, da je v kazenski spis v zadevi SDS/Delo vložil listine, ki pa naj ne bi bile iz kazenskega spisa Okrajnega sodišča v Ljubljani. Janšini odvetniki to zavračajo in vztrajajo, da je Zdolšek vložil listine, ki se "v enaki obliki (skupaj s pripetimi prevodi) nahajajo samo v kazenskem spisu Okrajnega sodišča v Ljubljani in  da so bile te listine iz spisa pridobljene še preden je bil obtožencem obtožni predlog sploh vročen".

Pismo odvetniške pisarne objavljamo v celoti:

Odgovor na navedbe odvetnika Stojana Zdolška v Delu z dne 28.9.2010.

Odvetnik Stojan Zdolšek je za včerajšnje Delo izjavil, da je na glavni obravnavi v zadevi SDS/Delo vložil v spis listine, ki niso iz kazenskega spisa Okrajnega sodišča v Ljubljani in da je naša stranka gospod Janez Janša zavajal javnost in širil neresnice, ko je po obravnavi izjavil, da  gre za listine iz kazenskega spisa.  Odvetnik Zdolšek je izjavil,  da gre za listine, ki so že bile vložene v spis Okrožnega sodišča v Novem Mestu v zadevi zoper Magnusa Berglunda in ostale.


Pomembno je poudariti, da je odvetnik Zdolšek v spis vložil listine s pripetimi prevodi in da te listine skupaj s prevodi niso bile nikoli vložene v spis Okrožnega sodišča v Novem Mestu  v zadevi zoper Berglunda in ostale. Prav tako je odvetnik Zdolšek na obravnavi, na vprašanje sodišča sam pojasnil, da se izvirniki prevodov nahajajo v kazenskem spisu Okrajnega sodišča v Ljubljani, vpogled v katerega je prav tako predlagal.

Povsem nesporno je, da je odvetnik Zdolšek v spis vložil listine, ki se v enaki obliki (skupaj s pripetimi prevodi) nahajajo samo v kazenskem spisu Okrajnega sodišča v Ljubljani in  da so bile te listine iz spisa pridobljene še preden je bil obtožencem obtožni predlog sploh vročen in so tako njegove navedbe o zavajanju naše stranke povsem neresnične in predstavljajo pravo zavajanje.

Odvetniška pisarna Zidar&Klemenčič

loading...
Loading...