pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

"Častilci rdeče zvezde! Lahko vas je sram! Tu niste dobrodošli!"

Deli na:
"Častilci rdeče zvezde! Lahko vas je sram! Tu niste dobrodošli!"

"Vsakodnevno udeleženke in udeleženci shodov Odbora 2014 sporočamo, da zahtevamo prekinitev kršenja človekovih pravic in temeljnih svoboščin za Janeza Janšo ter zahtevamo državo v kateri bo vladala vladavina prava," sporočajo v Odboru 2014 ob današnjem protestu pred vrhovnim sodiščem.

"Slovenija se je znašla na robu normalnosti. V vseh porah državotvornih sistemov so po 23 letih samostojnosti in demokratičnih sprememb še vedno usidrani stari preverjeni kadri enopartijskega režima. V razsulu je zdravstvo, enoumno je šolstvo, da sploh ne omenjamo gospodarstva. In ne nazadnje, sodstvo na vseh stopnjah, v katerega evropsko usmerjen slovenski demokrat ne more imeti zaupanja," odbor navaja govor Mateja Zorka pred sodiščem.

"Bivši vrhovni sodnik Vasilij Polič je rekel, da je sodba v zadevi Patria 'nestabilna.' Neznani kraj, čas, priče kažejo na to!" ugotavlja Andrej Čuš.

"Resnica je, da obstaja tiha večina, ki si želi živeti v demokratični državi," je prepričana Klavdija Operčka, ki sprašuje: "Zakaj se naši poslanci ne bodo umaknili iz DZ? Zato, ker vam ne bomo naredili veselja, da bi lahko delali kar vam paše!"

"Velja, da je v sodstvu toliko pravice, kot je v gnojnici medice," pravi Justina Pančur, ki vztraja: "Janšo bi morali izpustiti takoj!"

"Častilci rdeče zvezde! Lahko vas je sram! Tu niste dobrodošli! Tukaj je Slovenija!" sporoča Martina Prevejšek.

Tone Kuntner je odločen: "Luč ne bo ugasnila, ker jo mi varujemo." Jure Ferjan pa pravi: "Ta konec dneva simbolizira temo, ki zaznamuje slovensko sodstvo!"