knight-4698269_1920 Dobra karma

Tarot napoved: pazite, da vas strah pred izgubo ...

4_tanja žagar mama Svet24.si

»Najbolj si želim, da bi šla z očetom mamo ...

naslovka I-bavcar-IB2 Reporter.si

Igor Bavčar ekskluzivno v intervjuju trideset let...

roter kucan dimnik-pl Svet24.si

(Ne)vidne sledi dinastije lobista Boža Dimnika: ...

20200330-00997929 Necenzurirano

Kdo vse svetuje Gantarju v boju proti COVID-19

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_miha novak Njena.si

Čuk Miha s partneričino hčerko navdušuje na ...

Slovenija

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad Žanom Mahničem zaradi groženj šefinji policije in ga daje na seznam najbolj pogostih strelcev desnici v kolena

Deli na:
Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad Žanom Mahničem zaradi groženj šefinji policije in ga daje na seznam najbolj pogostih strelcev desnici v kolena

Marko Lisec, brat poslanca SDS Tomaža Lisca - Foto: posnetek zaslona

»Žan Mahnič prehiteva Branka Grimsa na seznamu najbolj pogostih strelcev desnici v kolena. “Pomislite na prihodnost” wtf butl, ti prihodnosti izven poslanske pisarne nimaš,« je čivknil Marko Lisec ob izjavah podpredsednika Knovsa Žana Mahniča po parlamentarnemu nadzoru na NPU.

Marko Lisec je brat poslanca SDS Tomaža Lisca, sicer pravnik (nadzornik za skladnost) v družbi Novartis, pred tem je imel kratek čas odvetniško pisarno v Boštanju. Večkrat je kritičen do stranke SDS, včeraj zvečer pa ga je zmotila Mahničeva grožnja generalni direktorici policije Tatjani Bobnar, naj pomisli na svojo prihodnost, ker komisiji ni dovolila brskanja po zaupnih podatkih o aktualnih policijskih preiskavah.

Podobno kot Mahnič verjetno nima prihodnosti zunaj poslanske pisarne tudi Tomaž Lisec, še en strumno zvesti Janšev vojščak, razen če bi mu pri tem pomagal njegov tast Martin Novšak, ki je že 15 let generalni direktor družbe Gen Energija in ima dobre politične zveze z vsakokratno oblastjo. Družinske vezi poslanca Tomaža Lisca so res zanimive.

loading...
Loading...