golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

ema 2019_zala kralj_gašper šantl Svet24.si

Evrovizijske stavnice napovedujejo boj moških

dog-3415990_1280 Petisvet.si

Pes tako razkrinka človeka, ki ima slabe namene!

Društvo za zaščito konj_biki Svet24.si

FOTO: Grozljivka v okolici Trebnjega: konj na 1,2 ...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Menopavza Njena.si

Jasni Kuljaj pomagal popoln neznanec

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

Slovenija

Bivši udbovec Zmago Jelinčič nam je v »zahvalo« prinesel karton piva Komunajzer

Deli na:
Bivši udbovec Zmago Jelinčič nam je v »zahvalo« prinesel karton piva Komunajzer

Foto: Silvester Šurla - Jelinčičev karton piva Komunajzer

Prvak SNS Zmago Jelinčič je uredništvu Reporterja prinesel karton steklenic piva Komunajzer Broz v zahvalo za članke, ki smo jih v zadnjih tednih objavili v naši reviji.

»Vam osebno in tudi vašim nadrejenim, kakor tudi podrejenim se v svojem lastnem imenu in v imenu Slovenske nacionalne stranke najtopleje zahvaljujem za izredno reklamno promocijsko kampanjo, ki jo vaša cenjena revija izvaja v zadnjih nekaj številkah Reporterja,« je v priloženem pismu odgovornemu uredniku Silvestru Šurli zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti.

»V zahvalo vam Slovenska nacionalna stranka podarja karton piva Komunajzer,« s katerim si boste lajšali vroče poletne dneve v uredništvu.«

»Predvsem upam, da boste v tem tempu nadaljevali,« nam je odgovoril poslanec, ko smo se mu zahvalili po telefonu. Zakaj ravno pivo Komunajzer? Nam kaj s tem sporočate? »Saj ste raziskovalni novinar, pa boste ugotovili. To je slovensko pivo. Broz pa je bil po mami Slovenec!«

Znano je, da ima prvak SNS na vrtu pred svojo hišo v Ljubljani kip jugoslovanskega komunističnega diktatorja Josipa Broza Tita. Prav tako se ne sramuje svoje udbovske preteklosti. Med drugim je zalezoval slovenskega oporečnika Ljuba Sirca, duhovnika Stanislava Cikaneka in britansko zgodovinarko Noro Beloff, nadlegoval je tudi raziskovalca povojnih pobojev Iva Žajdelo. Leta 1997 je v knjižnici v Medvode izjavil, da so volivci Jožefa Bernika »golazen, ki bi jo bilo treba pobiti že leta 1945.« V prejšnjem režimu je bil v zaporu zaradi kraje starinskega orožja v Narodnem muzeju.

Največ politične promocije je bil v zadnjih letih deležen v medijih, ki jih obvladuje SDS. Zato se je morda Jelinčič zmotil v naslovniku, saj bi si pivo Komunajzar najbolj zaslužili v televizijski hiši, ki sama sebe imenuje Imperij.

O Jelinčiču smo zadnje tedne v Reporterju res veliko pisali, saj so mu dosmrtno prepovedali vstop v Svet Evrope zaradi suma korupcije, ker je prejel 25 tisoč evrov iz Azerbajdžana, kjer je bil opazovalec volitev. Na letošnjem taboru SDS v Bovcu je sedel za mizo skupaj s prvakom stranke Janezom Janše, katerega podpira za mandatarja. Torej z ljudmi, ki bi jih pred dvajsetimi leti »pobil kot golazen.«

Največ politične promocije je bil v zadnjih letih deležen v medijih, ki jih obvladuje omenjena stranka. Zato se je morda Jelinčič zmotil v naslovniku, saj bi si pivo Komunajzar najbolj zaslužili v televizijski hiši, ki sama sebe imenuje Imperij.

Loading...