ivan-zidar, pogreb Svet24.si

FOTO in VIDEO: Na Žalah slovo od Ivana Zidarja

jelko kacin Svet24.si

Kacin: Kaj starost hospitaliziranih in grožnja ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

gardsko-jezero, tragedija Svet24.si

FOTO: 25-letni Greti odtrgalo nogi, Umbertu ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Legende, Rok Breznik Njena.si

Legendarna Zelena dežela zdaj v novi preobleki

werner 5 Njena.si

Tako velika je že vnukinja Zorana Jankovića

Slovenija

Besnenje anticepilcev: »Morilka!« je Mož Anice Bidar kričal na Reporterjevo novinarko

Deli na:
Besnenje anticepilcev: »Morilka!« je Mož Anice Bidar kričal na Reporterjevo novinarko

Anica in Miha Bidar na aprilskem protestu v Ljubljani - Foto: YouTube

Neverjetno, kaj si je privoščil Miha Bidar, soprog razvpite Anice Bidar. Jezen zaradi tega, kar smo o njegovi ženi napisali v članku o anticepilcih, je po telefonu divje vpil na našo novinarko Biserko Karneža.

Članek Ozadja hujskačev proti cepljenju: razkrivamo njihove laži in teorije zarote je razburil ogromno ljudi, najbolj jezni pa so anticepilci, ki so nas napadli na družbenih omrežjih, po elektronski pošti in tudi po telefonu.

Ozadja hujskačev proti cepljenju: razkrivamo njihove laži in teorije zarote

Skupaj z ženo Anico Bidar je Miha Bidar pobudnik Iniciative Maske dol na Facebooku. Takoj po izidu članka, v katerem smo predstavili aktivnosti najbolj znanih nasprotnikov cepljenja, ki sodijo med zagovornike teorij zarot, nas je poklicala Anica Bidar in nam začela groziti s tožbo. Seveda sploh ni znala povedati, zakaj bi nas tožila. V članku smo namreč zgolj omenili njene že znane javne aktivnosti na FB in protestih ter njeno druženje z Blažem Kavčič, nekdanjim predsednikom državnega sveta in prav tako zagovornikom teorij zarot.

Telefonski pogovor je bil skoraj nemogoč, saj se je v pogovor vključil še njen mož in na ves glas vpil, kako bi vendar morala vedeti, da virus sploh ne obstaja. Ko je še večkrat zapovrstjo zavpil »morilka!« seveda ni preostalo drugega, da pogovor, na robu poblaznelosti, čim prej končamo.

Miha Bidar je sicer že aprila povzročil incident pred državnim zborom, ko se je na protestu nasprotnikov ukrepov za omejitev epidemije koronavirusa spričkal s policisti.

Loading...