nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Anže Logar skupaj z Aleksandro Pivec v Jeruzalemu nazdravlja s šiponom in po instagramu propagira tamkajšnjo vinarsko družbo

Deli na:
Anže Logar skupaj z Aleksandro Pivec v Jeruzalemu nazdravlja s šiponom in po instagramu propagira tamkajšnjo vinarsko družbo

Minister Logar se s tem dobesedno norčuje iz medijev, ki so v prejšnjem tednu problematizirali obiske ministrice Pivčeve na Krasu in v Izoli - Foto: Instagram

»Dva. Pivca #dopust Doma #vinskadezela,« je na instagramu zapisal zunanji minister Anže Logar pod fotografijo s kmetijsko ministrico in predsednico Desusa Aleksandro Pivec, s katero sta v nedeljo skupaj dopustovala v Jeruzalemu v Slovenskih Goricah in uživala ob kozarčku šipona.

Na slikah so tudi vinograd, steklenice šipona, letnik 1971 (ministrica je leto mlajša, minister pa pet let mlajši od vina) in račun, ki sta ga plačala družbi Puklavec Family Wines, zidanici Malek v Ivanjkovcih.

Minister Logar se s tem dobesedno norčuje iz medijev, ki so v prejšnjem tednu problematizirali obiske ministrice Pivčeve na Krasu in v Izoli, kjer je združevala družinsko in službeno življenje na račun zadruge Vinakras in občine Izola, ki sta ji plačala ekskurzijo oziroma hotelsko sobo.

SDS je novembra lani, ko je bila Pivčeva še v vladi Marjana Šarca, po izbruhu afere z ministričinimi honorarji v projektu SRIPT sklicali nujno sejo odbora za kmetijstvo, na koncu pa so umaknili vse sklepe, ki so bili obremenjujoči za Pivčevo. Odbor za kmetijstvo je takrat vodil Franci Breznik, ki je veljal za Janševega oficirja za zvezo z Aleksandro Pivec in Zdravkom Počivalškom.

Medtem ko v poslanski skupini Desus ministrico kličejo na zagovor, jo v največji vladni stranki SDS brezpogojno podpirajo. Zato ne bo nobeno presenečenje, če jo bodo na koncu (v primeru, če se ji bodo odrekli v Desusu) sprejeli v svoje vrste.

Spomnimo, kako so v SDS novembra lani, ko je bila Pivčeva še v vladi Marjana Šarca, po izbruhu afere z ministričinimi honorarji v projektu SRIPT sklicali nujno sejo odbora za kmetijstvo, na koncu pa so umaknili vse sklepe, ki so bili obremenjujoči za Pivčevo. Odbor za kmetijstvo je takrat vodil Franci Breznik, ki je veljal za Janševega oficirja za zvezo z Aleksandro Pivec in Zdravkom Počivalškom.

View this post on Instagram

Dva. Pivca. #dopustDoma #vinskadezela

A post shared by Anže Logar (@anze.logar) on