Revija Reporter
Slovenija

Aleksandra Pivec še nima svoje stranke, ima pa gibanje z okoli 3.000 člani na facebooku

Igor Kršinar

12. okt. 2020 16:02 Osveženo: 16:14 / 12. 10. 2020

Deli na:

Aleksandra Pivec

Bobo

Skupina v podporo dr. Aleksandre Pivec, ki deluje na facebooku, se je preimenovala v gibanje. Po izjavi administracije spletne strani naj bi imela že blizu tri tisoč članov.

V naslednjem tednu napovedujejo zanimivo in napeto dogajanje na politični sceni. Do zdaj sta iz stranke Desus poleg Pivčeve izstopili še obe podpredsednici Anita Manfreda in Jelka Kolmanič.

Po izjavah donedavnega govorca Janeza Ujčiča, ki naj bi prav tako kmalu izstopil iz stranke, naj bi v naslednjih dneh iz stranke izstopila približno četrtina članov.

Zapis na facebook strani Gibanja v podporo Aleksandre Pivec objavljamo v nadaljevanju:
 
Spoštovane članice in člani skupine v podporo Dr. Aleksandra Pivec.

Kot smo napovedali že včeraj zvečer, smo se v administraciji odločili, da zamenjamo ime skupine v GIBANJE V PODPORO DR. ALEKSANDRE PIVEC

GIBANJE V PODPORO ALEKSANDRE PIVEC

Število članov se približuje številki 3.tisoč in dejstvo je, da nismo več samo skupina, temveč gibanje, ki s svojimi idejami, ideali in cilji tvori močan glas. Tako na družbenih omrežjih, kot tudi v javnosti

Pokazali smo, da nam je mar za soljudi, da nam ni vseeno kaj se dogaja v naši Sloveniji in da ne bomo dopustili, da se ljudi diskreditira, medijsko uničuje in da bomo vedno dvignili svoj glas za naše skupno dobro.  

Teden, ki je pred nami, bo zanimiv, napet in poln upanja na boljšo prihodnost, ki nezadržno prihaja na plano.   

Administracija GIBANJA V PODPORO ALEKSANDRE PIVEC