1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Adria namesto v Bruselj leti v Amsterdam

Deli na:
Adria namesto v Bruselj leti v Amsterdam

Foto: Bobo

Po torkovem terorističnem napadu ostaja bruseljsko letališče Zaventem zaprto. Leti v Bruselj so preusmerjeni na okoliška letališča v skladu z navodili kontrole zračnega prometa. Slovenski letalski prevoznik Adria Airways bo tako danes letel v Amsterdam, potniki pa lahko vozovnice tudi brezplačno zamenjajo.

Vsi potniki, ki imajo vozovnice za enega od obeh današnjih ali četrtkovega leta v Bruselj oz. letov iz Bruslja v Ljubljano, lahko potujejo iz Ljubljane v Amsterdam danes ob 18.40 oz. iz Amsterdama v Ljubljano nocoj ob 21.35, so sporočili iz Adrie Airways.

Zagotovljen bo prevoz iz Bruslja do letališča Amsterdam in obratno, predvideno zbirno mesto v Bruslju pa je slovensko veleposlaništvo. O točnih zbirnih točkah bodo potniki obveščeni.

Tistim, ki jih ne bodo uspeli priklicati iz klicnega centra, pri Adrii Airways svetujejo, naj pokličejo v njihov klicni center ali prodajno mesto, kjer so kupili letalsko vozovnico.

Potniki, ki že imajo vozovnice za lete iz, v oz. preko Bruslja na kateremkoli letu Adrie Airways v času do vključno ponedeljka, lahko te tudi brezplačno zamenjajo. Potnikom, ki potujejo z drugimi prevozniki, svetujejo, da se obrnejo na prevoznika.

Forenzična preiskava na letališču v Bruslju, kjer je v torkovem terorističnem napadu po zadnjih podatkih umrlo najmanj 14 oseb, približno 100 je ranjenih, še ni končana. Letališče tako danes ostaja zaprto, kdaj bi ga bilo mogoče ponovno odpreti, pa bodo ocenili tekom dne, je vodstvo letališča sporočilo prek svojih spletnih strani.