Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles med najbogatejšimi mladimi Britanci

Deli na:
Zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles med najbogatejšimi mladimi Britanci

Ed Sheeran - Foto: Profimedia

Na vrhu lestvice najbogatejših Britancev, mlajših od 35 let, so se znašli glasbeni zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles. Po podatkih, objavljenih v časniku Sunday Times, naj bi premoženje vsakega od njih ocenjeno na več kot 150 milijonov funtov. Še vedno pa niso na glavnem seznamu bogatašev, kjer so Britanci z več kot 350 milijonov funti.

Na sedmem mestu seznama britanskih milijonarjev, mlajših od 35 let, je 32-letni Ed Sheeran, in sicer naj bi trenutno posedoval 300 milijonov funtov, k čemur je pripomogel njegov zelo dobro prodajani šesti album Subtract, piše britanski BBC.

Adele, ki je 5. maja dopolnila 35 let, se je s 165 milijoni funtov znašla na devetem mestu. V Londonu rojena pevka je prodala več kot 100 milijonov albumov, Harry Styles pa je lani izdal album Harry's House, ki je obveljal za najbolj prodajan album v Veliki Britaniji. Premoženje 29-letnika je ocenjeno na 150 milijonov funtov.

Na vrhu glavnega seznama bogatih je Gopi Hinduja z družino, ki ima v lasti obsežen konglomerat podjetij po vsem svetu, njihovo skupno premoženje pa znaša 35 milijard funtov, na seznamu pa sta tudi premier Rishi Sunak in njegova žena Akshata Murthy, čeprav je njuno premoženje po pisanju BBC nekoliko upadlo, na okoli 530 milijonov funtov.