tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

poroka-na-prvi-pogled, irena, andrej Njena.si

Preslišana tragedija v eksperimentu Poroka na ...

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

Magazin

Zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles med najbogatejšimi mladimi Britanci

Deli na:
Zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles med najbogatejšimi mladimi Britanci

Ed Sheeran - Foto: Profimedia

Na vrhu lestvice najbogatejših Britancev, mlajših od 35 let, so se znašli glasbeni zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles. Po podatkih, objavljenih v časniku Sunday Times, naj bi premoženje vsakega od njih ocenjeno na več kot 150 milijonov funtov. Še vedno pa niso na glavnem seznamu bogatašev, kjer so Britanci z več kot 350 milijonov funti.

Na sedmem mestu seznama britanskih milijonarjev, mlajših od 35 let, je 32-letni Ed Sheeran, in sicer naj bi trenutno posedoval 300 milijonov funtov, k čemur je pripomogel njegov zelo dobro prodajani šesti album Subtract, piše britanski BBC.

Adele, ki je 5. maja dopolnila 35 let, se je s 165 milijoni funtov znašla na devetem mestu. V Londonu rojena pevka je prodala več kot 100 milijonov albumov, Harry Styles pa je lani izdal album Harry's House, ki je obveljal za najbolj prodajan album v Veliki Britaniji. Premoženje 29-letnika je ocenjeno na 150 milijonov funtov.

Na vrhu glavnega seznama bogatih je Gopi Hinduja z družino, ki ima v lasti obsežen konglomerat podjetij po vsem svetu, njihovo skupno premoženje pa znaša 35 milijard funtov, na seznamu pa sta tudi premier Rishi Sunak in njegova žena Akshata Murthy, čeprav je njuno premoženje po pisanju BBC nekoliko upadlo, na okoli 530 milijonov funtov.