Revija Reporter
Magazin

Zasadili Hrastov gaj AS v spodbudo brezpapirnemu poslovanju in Migimigi življenjskemu slogu

Reporter

2. apr. 2019 11:22 Osveženo: 11:23 / 02. 4. 2019

Deli na:

Sajenje hrasta.

Arboretum Volčji Potok

Arboretum Volčji Potok in zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS), ki sodelujeta že vrsto let, sta prejšnji četrtek odprli Hrastov gaj AS. Zavarovalnica je omogočila pogozditev 12 novih hrastovih dreves, da bi še dodatno spodbudila brezpapirno poslovanje pri svojih strankah.

"Ponosni smo, da naša prizadevanja za brezpapirno poslovanje, zniževanje ogljičnega odtisa in projekt Migimigi, s katerim spodbujamo zdrav življenjski slog, vse bolj podpirajo tudi naše stranke," je povedal Gabrijel Škof, predsednik uprave AS.

Hrastov gaj v Arboretumu Volčji Potok.

Arboretum Volčji Potok

Stranke, ki so se že odločile za brezpapirno poslovanje in vklopile e-obveščanje, so namreč pripomogle, da bo zavarovalnica zasadila nova hrastova drevesa v Arboretumu Volčji Potok in bo v naslednjih mesecih postavila kar 12 Migimigi klopc ljubezni na vzpetinah po Sloveniji. Tri Migimigi klopce ljubezni so postavili tudi v neposredni bližini hrastovega gaja. Na njih se bodo obiskovalci lahko napolnili z energijo ali si, imenu primerno, na klopci v čarobnem parku lahko celo obljubili večno ljubezen.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je dolgoletni prijatelj in podpornik Arboretuma Volčji Potok, saj si prizadeva za razvoj širšega družbenega okolja in podpira ekološke pobude. Hkrati veliko vlaga v zdrav življenjski slog zaposlenih in svojih strank. Letos skupaj načrtujeta organizacijo še dveh množičnih športno-družinskih dogodkov.

Klopca ljubezni v Arboretumu Volčji Potok.

Arboretum Volčji Potok

Že 5. maja vabita na množični globalni dobrodelni tek v podporo raziskavam za zdravljenje hrbtenjače Wings for Life World Run z naslovom Migimigi v Arboretumu. Predvidoma 21. septembra pa bosta že drugič zapovrstjo organizirala izjemno obiskano prireditev Migimigi dan, kjer bodo strokovnjaki in znane osebnosti prikazali udeležencem prek 40 različnih vadb s poudarkom na zdravem življenjskem slogu.

To še ni vse. AS kot družinska zavarovalnica želi približati naravo najširšemu krogu ljudi, tudi družinam s pasjimi ljubljenčki, zato bodo že maja poskrbeli za ureditev posebnega pasjega igrišča. Obiskovalcem - članom AS Kluba ugodnosti in njihovim družinskim članom pa bo zavarovalnica tudi letos omogočila 20 odstotkov cenejše vstopnice.