dreamstime_m_129532071 Odkrito.si

5 barvnih kombinacij, na katere niste pomislili

Nikolaj »Kolja« Barkhatov Svet24.si

VIDEO in FOTO: Triletnega Koljo iskalo več kot ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

mladen grgic Svet24.si

Nepričakovano odstranjen s kopališča v ...

sveča, dan žalovanja, magnitogorsk, eksplozija plina Svet24.si

Uroša po devetih mesecih našli pod Kredarico

Cameron Boyce Najstnica.si

Cameron Boyce je pred smrtjo posnel ta video

Nuša in Frenk Derenda Njena.si

Mož Nuše Derenda opazno shujšal

Magazin

Zadnja sezona Igre prestolov je katastrofa, pravijo oboževalci, ki podpisujejo peticijo za ponovno snemanje

Deli na:
Zadnja sezona Igre prestolov je katastrofa, pravijo oboževalci, ki podpisujejo peticijo za ponovno snemanje

Foto: HBO - Arya ob koncu kontroverzne predzadnje epizode zadnje sezone.

Oboževalci televizijske serije Igra prestolov v spletni peticiji zahtevajo ponovno snemanje osme sezone. Do sedaj so zbrali že skoraj 300.000 podpisov, največ pa se jih je peticiji pridružilo ravno po predzadnjem delu kultne serije, ki je bil v Evropi predvajan v ponedeljek.

"David Benioff in D.B. Weiss sta se izkazala kot grozno nesposobna pisca, ko nimata virov (na primer knjig), iz katerih bi črpala," piše v peticiji, ki je bila pred enim tednom objavljena na spletni strani Change.

"Serija si zasluži zadnjo sezono, ki bo imela smisel," je še zapisal pobudnik peticije Dylan D.

Čeprav je bila peticija objavljena pred enim tednom, jo je največ ljudi podpisalo po petem delu osme sezone, ki je glede na odzive najbolj razdvojil oboževalce. Portal Indiewire je v sredo pisal, da je peticijo podpisalo več kot 20.000 ljudi, do danes pa se je pozivu k predelavi zadnje sezone pridružilo več kot 290.000 oboževalcev.Osma in zadnja sezona serije je razdvojila oboževalce, veliko kritik leti na nepremišljene zaključke lokov ključnih likov v seriji in scenaristične napake, piše Indiewire. Osrednja tarča kritik sta ključna ustvarjalca serije David Benioff in D.B. Weiss. Producentka Megan Ellison jima je med drugim očitala, da sta v manj kot dveh urah uničila 30-letno delo pisatelja Georga R. R. Martina, ki je spisal epsko domišljijsko knjižno serijo Pesem ledu in ognja, po kateri je posneta serija.

Zadnji del serije Igre prestolov, ki je nastajala pod okriljem ameriške televizijske hiše HBO, bo na malih zaslonih v ZDA premierno predvajan v nedeljo zvečer, kar pomeni v ponedeljek ob 3. uri ponoči v Evropi.

Peticija je dosegljiva na spletnem naslovu: https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-with-competent-writers?fbclid=IwAR3yVY8cqDiYK12WoWx2raQyqtRIzO_I3u5kkQ0uXdyxjzCkicdjgvxAk6M

Loading...