Revija Reporter
Magazin

Z Jasno in Glasno! V goste prihaja stand-up komik in igralec

A. S.

18. okt. 2024 6:00

Deli na:

Ranko Babić pri Jasni Kuljaj

Jaka Zorman

Petkovi večeri so na TV Veseljak Golica rezervirani za komentiranje videospotov z Jasno Kuljaj. Gostje v peti oddaji Z Jasno in glasno!: Jaka Šinkovec, Tjaša Božič in Ranko Babić!

Jaka Šinkovec je na glasbenih odrih Firbec, ko pa na Veseljaku vodi Židan popoldan, pa je ‘Jaka z Veseljaka’! Drugi Veseljakov komentatorski stol bo zasedla Tjaša Božič, ki je harmonikarka, Slovenija jo je spoznala pred slabim letom, ko je izdala svojo prvo pesem Moj Bine" Kot vedno se bo Veseljakovi komentatorski ekipi pridružil tudi znani Slovenec in ta petek bo to Ranko Babić, ki je Jasni že pred snemanjem oddaje zaupal, da sploh še ni slišal za hit letošnjega poletja, Brajde!

Ranko Babić, Jasna Kuljaj, Tjaša Božič in Jaka Šinkovec

Jaka Zorman

Skupaj bodo tokrat pokomentirali kar štiri videospote, med njimi seveda tudi nova dva od Firbcev: Mama Manka in Ona hoče ter novo pesem Tjaše Božič V koruzi. Poleg teh se bodo dotaknili še štajerske pevke Buryane in njene pesmi Tri sekunde. Pojasnili bodo veliko dilem, ki jih verjetno imamo vsi ob gledanju teh videospotov. Na primer: Zakaj so Firbci tako hitro po Brajdah izdali kar dve pesmi naenkrat? Kdo so nastopajoči v teh videospotih? Katera je Rankova trenutno najljubša slovenska pesem in zakaj?

Poleg tega bo Ranko zastavil vprašanje za nagradno igro, ki bo potekala na Veseljakovem Facebooku, potegovali pa se boste lahko za dve vstopnici za njegovo novo predstavo Alpski Ranko, s katero prav zdaj nastopa po Sloveniji.