Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Z Brangelino je konec: Angelina Jolie in Brad Pitt se ločujeta!

Deli na:
Z Brangelino je konec: Angelina Jolie in Brad Pitt se ločujeta!

Foto: Getty Images

Igralka Angelina Jolie se ločuje od Brada Pitta, je potrdil igralkin odvetnik Robert Offer. Angelina Jolie je po njegovih besedah vlogo za ločitev vložila v ponedeljek in obrazložila, da se je za korak odločila "v dobro družine". Offer je dodal, da igralka dodatnih izjav ne bo dajala, prosila je tudi za spoštovanje zasebnosti cele družine.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta bila v zvezi od leta 2004, poročila pa sta se leta 2014. Veljala sta za enega najtrdnejših hollywoodskih parov, mediji so jima nadeli ime Brangelina. Skupaj sta skrbela za šest otrok, posvojence Maddoxa, Paxa in Zaharo, imata pa tudi tri biološke otroke, Shiloh ter dvojčka Knox in Vivienne.

Po pisanju novičarskega portala TMZ je Angelina Jolie kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike, kot datum njunega razhoda pa podala 15. september. Igralka naj bi zaprosila tudi za skrbništvo nad otroki.

Pitt je zaslovel pred 25 leti z vlogo v filmu Thelma and Louise in zatem zaigral v številnih filmih ter postal ljubljenec Hollywooda. Za oskarja je bil nominiran dvakrat, kipec pa je prejel kot producent filma 12 let suženj, ki ga je režiral Steve McQueen.

Angelina Jolie je na filmsko sceno vstopila z vlogo v filmu Nore in svobodne, za katero je dobila tudi oskarja za stransko vlogo. Trenutno je bolj v ospredju zaradi svojih režij in humanitarne dejavnosti. Več let je bila ambasadorka dobre volje in se ukvarjala z begunsko problematiko, na podlagi lastne izkušnje pa je postala tudi aktivistka na področju boja proti raku. Igralka si je najprej dala preventivno odstraniti dojki, nato pa se je zaradi predrakavih sprememb odločila še za odstranitev jajčnikov. Zaradi raka je izgubila mamo, babico in teto.

Angelina Jolie je bila pred Pittom poročena z igralcema Jonnyjem Lee Millerjem in Billyjem Bobom Thorntonom, Pitt pa ima za seboj propadli zakon z Jennifer Aniston.