feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Magazin

Yoko Ono zanikala krivdo za razpad Beatlov

Deli na:
Yoko Ono zanikala krivdo za razpad Beatlov

Foto: Arhiv Reporterja

Umetnica Yoko Ono (83), ki slovi tudi po ljubezenski in ustvarjalni zvezi s pokojnim frontmanom The Beatles Johnom Lennonom, je minuli teden izdala album remiksov Yes, I'm a Witch Too. Ob tem je za revijo Us Weekly razkrila 25 stvari, ki jih ne vemo o njej. Mnogim se je zdela najzanimivejša 24. trditev, da ni kriva za razpad skupine The Beatles.

Razlog za razpad v 70. letih minulega stoletja izjemno priljubljene skupine The Beatles, ki je prodala rekordno število albumov, še vedno buri duhove številnih oboževalcev. Nekateri trdijo, da je nenehna prisotnost Yoko Ono v studiu še dodatno zaostrila napetosti med člani Beatlov. Yoko Ono je za Us Weekly napisala: "Nič nimam z razpadom The Beatles. Menim, da je Paul McCartney zelo kul."

Lennon in Yoko Ono sta se spoznala leta 1966 in se romantično ter umetniško ujela. Znana sta predvsem po tem, da sta v postelji protestirala proti vojni v Vietnamu. V prispevku za Us Weekly je umetnica priznala, da Lennona še vedno vsak dan pogreša. Glasbenika je leta 1980 pred newyorško stanovanjsko hišo, v kateri sta zaljubljenca živela, ustrelil Mark David Chapman.

Yoko Ono je med 25 stvarmi, ki jih o njej nismo vedeli, razkrila še, da že od 50. let minulega stoletja ne pije alkohola, če bi se reinkarnirala v žival, pa bi bila rada vrabec, je povzela francoska tiskovna agencija AFP.

Album remiksov Yes, I'm a Witch To, ki ga je Yoko Ono izdala minuli teden, vključuje nove različice njenih skladb, ki jih podpisujejo priznani glasbeniki. Med njimi so alternativni rockerji Death Cab for Cutie, mojster elektronike Moby ter umetničin in Lennonov sin Sean Lennon.

loading...
Loading...