Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Magazin

Woody Allen bo za Amazon ustvaril miniserijo

Deli na:
Woody Allen bo za Amazon ustvaril miniserijo

Foto: Reuters

Po režijah številnih filmov se bo sloviti Woody Allen preizkusil še v ustvarjanju TV serije. Pod naslovom Untitled Woody Allen Project (Projekt Woodyja Allena brez naslova) bodo na ogled štiri polurne nadaljevanke. Podrobnosti o zgodbi, igralski zasedbi in datumu, ko bo serija prišla na male ekrane, še niso znane, piše spletni The Independent.

Režiser se je z ameriškim spletnim velikanom Amazon dogovoril, da bo njegova TV nadaljevanka na voljo naročnikom paketa Amazon Prime. Pri Amazonu obljubljajo, da bodo kmalu postregli z dodatnimi informacijami o Allenovem projektu.

"Ne vem, kako sem se znašel v tem," je dejal režiser in dodal: "Nimam še nobene ideje in sploh ne vem, kako se lotiti projekta. Bojim se, da bo Roy Price - podpredsednik Amazonovih studijev - obžaloval svojo odločitev". Ta pa je, kot piše The Independent, dejal, da si šteje v čast, da lahko sodeluje z režiserjem, ki se podpisuje pod nekaj največjih filmov vseh časov.

Ustvarjanje TV nadaljevanke utegne podreti režiserjev načrt, da bo vsako leto posnel nov film. Allen s svojo odločitvijo sledi priznanim režiserjem, ki so se iz filmskih vod preselili v televizijske. Med njimi velja omeniti Stevena Soderbergha, Davida Fincherja in Davida Lyncha.

V New Yorku rojeni filmski ustvarjalec Woody Allen bo letos praznoval svoj 80. rojstni dan. Režiral je več kot 40 filmov, sodeloval - kot scenarist ali igralec - pa v več kot 60. Številni njegovi filmi so bili nominirani za oskarja, nazadnje Otožna Jasmine. Pet njegovih filmov je prejelo zlati kipec.

Loading...