Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Miley Cyrus nova muza Woodyja Allena

Deli na:
Miley Cyrus nova muza Woodyja Allena

Foto: Getty Images

Pop zvezdnica Miley Cyrus je najnovejša muza Woodyja Allena. Legendarni režiser jo je izbral za vlogo v svoji prvi televizijski seriji, ki jo pripravlja za Amazon. Cyrusova bo angažirana v projektu, ki še nima naslova, spletni velikan pa jo namerava prikazati še letos, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Na Instagramu je 23-letna zvezdnica objavila Allenov portret in zapisala, da ga ima že več let ob svoji postelji. "Gledala sem v njegove oči, ko sem dobila klic, da bom del zasedbe," je dodala. Da bo nastopila v njegovi seriji, je potrdil tudi njen zastopnik.

Zaigrala bo skupaj z 83-letno Elaine May, ki je leta 2000 nastopila v Allenovi kriminalni komediji Majhni lopovi.

Hollywoodski portal Deadline je sprva poročal, da se je 80-letni Allen odločil zasesti Cyrusovo v začetnih šestih epizodah serije, ki jo bo postavil v 60. leta. Amazon pa je že pred enim letom sporočil, da je podpisal pogodbo z Allenom za njegovo prvo televizijsko serijo.

Spletni velikan namreč poskuša dohiteti podjetje Netflix, ki si je s serijami, kot sta Hiša iz kart in Oranžna je nova črna, pridobilo zveste gledalce. Doslej je sicer že osvojil nekaj nagrad s serijama Transparent in Mozart v džungli.

Allen, znan po svoji ostri duhovitosti in očaranostjo nad tabu temami v spolnosti, je v svoji karieri tesno sodeloval z več igralkami, med drugim z Diane Keaton in Mio Farrow.