mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

Dakota Johnson Svet24.si

FOTO: Ob mednarodnem dnevu ženskega orgazma z ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

sezonski-delavci, kmetijstvo Svet24.si

Sezonci pobegnejo v Avstrijo, kjer so tudi bolje ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Magazin

Vodja demokratov v ameriškem senatu se je polomil med telovadbo

Deli na:
Vodja demokratov v ameriškem senatu se je polomil med telovadbo

Foto: Reuters

Vodja demokratov v ameriškem senatu, 75-letni Harry Reid se je med telovadbo na svojem domu v Nevadi v četrtek poškodoval. Na telovadnem stroju se je namreč strgal elastični del, ki mu je priletel v obraz in mu polomil kost ali dve. Ko je Reida vrglo na tla, si je zlomil še nekaj reber. Na koncu je pristal v bolnišnici.

Reida so varnostniki iz domače hiše v kraju Henderson najprej odpeljali v lokalno bolnišnico, od tam pa so ga preselili v sodobnejšo in bolje opremljeno bolnišnico v Las Vegasu. Ta konec tedna se bo sicer že vrnil na delo v Washington.

Reid se letos s položaja vodje senatne večine seli na položaj vodje senatne manjšine, potem ko so republikanci na zadnjih kongresnih volitvah novembra lani okrepili svojo večino v predstavniškem domu kongresa in obenem prevzeli oblast v senatu.

Uspešno okrevanje je vidnemu demokratu s Havajev med drugim zaželel predsednik ZDA Barack Obama, ki ga bo naslednji dve leti potreboval za poskuse blokad republikanskih pobud v kongresu.

Reid je sicer še iz svojih boksarskih časov v mladih letih vajen poškodb in te ga verjetno bolijo manj kot selitev s položaja vodje večine, ki ga je zasedal od leta 2007, na položaj vodje manjšine.

To tudi ni prva nesreča, ki se mu je pripetila med rekreacijo. Leta 2011 si je izpahnil ramo in dobil modrico na očesu, ko je padel med jutranjim tekom v deževnem vremenu. Leta 2012 je bil poškodovan v prometni nesreči.

Loading...