dominika švarc pipan, maša kociper, branko lobnikar Svet24.si

Dodatno poročilo Lindava o morebitnih političnih...

ruski državljani, zemun Svet24.si

V Srbiji jih je kot Rusov

bostjan lindav sta2 Necenzurirano

Je policija "Janševa" ali ne? #analiza

damir crncec pl4 Reporter.si

Državni sekretar D. Črnčec: Po dolgem blatenju ...

spanija enrique Ekipa24.si

Odjeknilo je! Španija se je odločila o usodi ...

Screenshot_31 Njena.si

Razkrili pravi obraz tekmovalca Kmetije

cristiano ronaldo pm Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo grozil selektorju?! Noro ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Nesramen in žaljiv vedeževalec Blaž prevarani ženi: Na koncu se boste vsi trije imeli radi, pa se lahko tudi poseksate

Deli na:
Nesramen in žaljiv vedeževalec Blaž prevarani ženi: Na koncu se boste vsi trije imeli radi, pa se lahko tudi poseksate

Vedeževalec Blaž nadere dve gospe, eni reče, da jo mož ne mara, ker noče seksati, na drugo se dere, da je neumna, ker slabo sliši in naj ga ne kliče več. - Foto: FB

Na naših televizijskih ekranih se leta vrtijo eni in isti obrazi: Teodora, Miša, Asta, Ema, Tibor in zadnje čase tudi zelo popularen vedeževalec Blaž Knez oz. vedeževalec Blaž. Njegovo podjetje Magija, d. o. o. je imelo pred tremi leti za 410.284 evrov prihodkov, leto kasneje pa jih je Magija že dosegla pol milijona evrov.

Na vedeževalca Blaža me je že lani opozoril njegov sledilec, češ tip raztura in je poseben. Že takrat sem vrgla oko nanj – in bila zgrožena. Najprej zaradi kupa samohvale na vseh nivojih, od tega, da je najboljši vedeževalec na Balkanu, oh in sploh, do tega, da govori sedem jezikov, da ima neverjetne sposobnosti in tako naprej, samo nakladanje.

Poleg tega je v svoji oddaji do ljudi nesramen in žaljiv: »Kako ste butasti, sitni, tečni, pojma nimate, kaj me sprašujete te neumnosti, izginite, utihnite.« Ampak ljudem je očitno povšeči, če jih nekdo nadira in da za to še mastno plačajo, zato ima Blaž verjetno prav, ko reče, da se lahko samo sreči zahvalimo, da ima tako talentirani in izjemni človek čas za nas.

Z Damjanom Murkom, ki je postal slaven zaradi marsičesa, le zaradi petja ne, sta dobra prijatelja. Skupaj nakupujeta v prestižnih trgovinah, kot je Gucci, s tem se redno hvalita po socialnih omrežjih in uživata v dragih in pregrešnih skušnjavah.

Z Damjanom Murkom, ki je postal slaven zaradi marsičesa, le zaradi petja ne, sta dobra prijatelja. Skupaj nakupujeta v prestižnih trgovinah, kot je Gucci, s tem se redno hvalita po socialnih omrežjih in uživata v dragih in pregrešnih skušnjavah. Pred kratkim sta celo skupaj posnela glasbeni komad z naslovom Mrcina. Video si je do danes na youtubu ogledalo skoraj milijon in pol gledalcev. 

»Hitro hitro Slovenija, pokliči zdaj,« je Blaž razburjen na ekranu. »Komaj sem prišel iz tujine, samo za to oddajo, nimam časa za vaše klice, ko da sem edini vedeževalec na svetu. Ali imate v hiši črno magijo? Ljubezen, zdravje, sreča, otroci, sodišče? Boste zadeli denar na lotu? Se boste odvadili droge ali alkohola? V kartah je zapisano, kako bo potekala vaša bolezen. Operacija? Bo uspešna ali ne?«

Telefoni začnejo piskati, agresivna reklama doseže svoj namen. Blaž je na nekem svojem tripu, njemu se mudi, je osoren in slabe volje: “Gledate me zaradi vedeževanja, zaradi resnice, ne zato, da se vam lažem ali da se vam pokam v rit. Največ težav imam z bedaki, ki me ne poslušajo.«

Potem kliče gospa, ima težave v partnerstvu: »Kako jih bova rešila?« Blaž zmeša karte in takoj izstreli: »Vi ste dominantna ženska, ki ima rada red. Imate enega ali dva otroka, ja?« »Dva,« reče gospa. Spet Blaž: »Saj sem vedel. So pridni otroci? Če niso pridni, pa po riti nažgat. Mož vas je varal, saj to veste.« Ona: »Ja.« Blaž: »Vi boste njemu oprostili, pa boste naprej normalno živeli. Ta druga ženska ceni vašega partnerja. Ona je želela, da vas zapusti, ampak on vas ljubi, on je družinski človek. Na koncu se boste vsi trije imeli radi, pa se lahko tudi poseksate. Vi bi lahko bili dober trio. Adijo.«

V nadaljevanju oddaje podeli nekaj zmagovalnih številk za loto. Spet bo gneča z delitvijo glavnega dobitka, pomislim. Potem nadere dve gospe, eni reče, da jo mož ne mara, ker noče seksati, na drugo se dere, da je neumna, ker slabo sliši in naj ga ne kliče več.  

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Foto: Naslovnica - Reporter št. 40, 2022