rok snežič, miha kordiš Svet24.si

FOTO: Rok Snežič v parlamentu z neustrezno masko...

nadija-bičkova, Kai Widdrington Svet24.si

Bo to Nadijo Bičkovo in njenega novega izbranca ...

Brad Pitt Svet24.si

To je nova izbranka Brada Pitta

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

20210527-01061753 Necenzurirano

Operacija Sava: dokument, ki Počivalška & Co. ...

Radi Odkrito.si

Nina Radi: "Na nek način sva vedela, da se bo ...

porzingis Ekipa24.si

Brez USMILJENJA: Dončićev soigralec prejel kazen...

Magazin

V novem filmu bodo duhove preganjale izganjalke

Deli na:
V novem filmu bodo duhove preganjale izganjalke

Foto: Arhiv Reporterja

Obeta se nov film Izganjalci duhov oziroma njegovo tretje nadaljevanje, v katerem bodo vlogo izganjalcev duhov, ki je bila v prejšnjih filmih leta 1984 in 1989 v rokah moških, prevzele ženske. Režiser novega filma Paul Feig je prek Twitterja sporočil, da bodo izganjalke upodobile Melissa McCarthy (foto), Kristen Wiig, Leslie Jones in Kate McKinnon.

McCarthyjeva in Wiigova sta igrali skupaj že v Feigovem filmu Dekliščina, Jonesova in McKinnonova pa sta v trenutni igralski zasedbi komične oddaje Saturday Night Live, kot sta bila nekoč Dan Aykroyd in Bill Murray, ki sta igrala že v prvih dveh filmih, piše časnik The Guardian.

Film bi moral luč sveta s prvotno zasedbo ugledati že pred leti, vendar se je zapletlo, ko je Murray odklonil sodelovanje, projekt pa je do konca zamrl ob lanski smrti Harolda Ramisa. Ta je v komediji upodabljal Egona Spencerja in zanjo napisal tudi scenarij.

Feig, ki je prevzel režijo od Ivana Reitmana, ki je podpisal prejšnja dela, se je odločil za žensko zasedbo, pri čemer je ovrgel tudi predsodek, da so hollywoodske igralke zelo mlade; vse t. i. izganjalke so namreč stare več kot 30 let.

Film bodo začeli snemati predvidoma to poletje v New Yorku.

V prvem delu iz leta 1984 so poleg omenjenih igralcev nastopili še Rick Moranis, Sigourney Weaver in Annie Potts.

Prva filma iz serije Izganjalci duhov, v kateri se neustrašna ekipa v New Yorku bori proti zlim nadnaravnim silam, sta prinesla več kot 500 milijonov dolarjev dobička. Liki iz filma so zaživeli še v animiranih televizijskih serijah.