lev Dobra karma

Danes je galaktični dogodek leta - odpirajo se ...

Dakota Johnson Svet24.si

FOTO: Ob mednarodnem dnevu ženskega orgazma z ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

sezonski-delavci, kmetijstvo Svet24.si

Sezonci pobegnejo v Avstrijo, kjer so tudi bolje ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Magazin

15 milijonov dolarjev za novi film Woodyja Allena

Deli na:
15 milijonov dolarjev za novi film Woodyja Allena

Foto: Arhiv Reporterja

Studii Amazon bodo odkupili pravice za nov film Woodyja Allena, za kar bodo odšteli 15 milijonov dolarjev. Za film, zaenkrat še brez naslova, v katerem bodo zaigrali Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively in Kristen Stewart, in o katerem ne vedo ničesar, bodo plačali trikrat toliko, kot je za prejšnji režiserjev film Sony Pictures Classics.

Woody Allen se je za tega producenta odločil po osmih filmih, zaupanih studiu Sony Pictures Classics, piše filmska revija Hollywood reporter.

Studii Amazon, ki so nastali pred šestimi leti, po pisanju časnika v zadnjih mesecih pospešeno kupujejo filmske pravice. Poznavalci menijo, da za uspešen film Manchester by the Sea deset milijonov dolarjev ni bilo vrženih stran, pri projektih 80-letnega Woodyja Allena pa je to skok v neznano.

V New Yorku rojeni filmski režiser Woody Allen, ki je decembra lani praznoval 80. rojstni dan, se podpisuje pod okoli 50 filmov.

V 50 letih delovanja v filmskem svetu, tudi kot igralec in scenarist, je s svojimi deli poskrbel tako za trpke razmisleke o vsakdanu kot tudi za salve smeha. Številni njegovi filmi so bili nominirani za oskarja, nazadnje Otožna Jasmine. Za svoje filme je prejel pet zlatih kipcev.

Loading...