horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Giorgos Parasiris; Savina Atai Dobra karma

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila ...

Khagendra Thapa Magar Svet24.si

FOTO: Poslovil se je najmanjši človek na svetu

karl-erjavec Svet24.si

Karl Erjavec se ne umika le iz politike, ampak ...

opravičevanje Dobra karma

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja

barbara-mucić Njena.si

To je prava ljubezen atraktivne Barbare

Archie, princ Harry Njena.si

Harry ločen od sina

Magazin

15 milijonov dolarjev za novi film Woodyja Allena

Deli na:
15 milijonov dolarjev za novi film Woodyja Allena

Foto: Arhiv Reporterja

Studii Amazon bodo odkupili pravice za nov film Woodyja Allena, za kar bodo odšteli 15 milijonov dolarjev. Za film, zaenkrat še brez naslova, v katerem bodo zaigrali Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively in Kristen Stewart, in o katerem ne vedo ničesar, bodo plačali trikrat toliko, kot je za prejšnji režiserjev film Sony Pictures Classics.

Woody Allen se je za tega producenta odločil po osmih filmih, zaupanih studiu Sony Pictures Classics, piše filmska revija Hollywood reporter.

Studii Amazon, ki so nastali pred šestimi leti, po pisanju časnika v zadnjih mesecih pospešeno kupujejo filmske pravice. Poznavalci menijo, da za uspešen film Manchester by the Sea deset milijonov dolarjev ni bilo vrženih stran, pri projektih 80-letnega Woodyja Allena pa je to skok v neznano.

V New Yorku rojeni filmski režiser Woody Allen, ki je decembra lani praznoval 80. rojstni dan, se podpisuje pod okoli 50 filmov.

V 50 letih delovanja v filmskem svetu, tudi kot igralec in scenarist, je s svojimi deli poskrbel tako za trpke razmisleke o vsakdanu kot tudi za salve smeha. Številni njegovi filmi so bili nominirani za oskarja, nazadnje Otožna Jasmine. Za svoje filme je prejel pet zlatih kipcev.

loading...
Loading...