stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Ugodno in enostavno do evropskih prestolnic

Deli na:
Ugodno in enostavno do evropskih prestolnic

Benetke - Foto: Pixabay

Končen cilj je pomemben, pravzaprav se vsakokrat znova odločimo za izlet ali potovanje do želenega cilja. Zavedati pa se je treba, da je pot velikokrat še pomembnejša. Če je ugodna, varna, udobna in preživeta zabavno, samostojno, v dvoje ali v večji skupini si jo zagotovo vtisnemo v spomin.

In kaj je lepšega, kot uživati tako na poti, jo morda v živo deliti in priti na cilj zadovoljni, spočiti in polni energije, ki nam omogoča prijetno raziskovanje morske obale ali najlepših evropskih prestolnic?

In ravno prijetno pot omogočajo avtobusi rednih linij, najvišjega kakovostnega razreda, ki med vožnjo omogočajo brezplačen priklop na Wi-Fi, polnjenje elektronskih naprav, uporabo stranišča, sproščeno sedenje zaradi večjega razmika med sedeži, mobilno komunikacijo o času prihoda, elektronsko obveščanje o stanju prihoda in odhoda avtobusa, itn.

Očitno je bila kakovost omenjena v naslovu predstavljena v zgornjem besedilu. Kako pa naj vemo, da je potovanje z avtobusom rednih linij res ugodno, kot piše v naslovu. O tem bomo več pisali v spodnjih vrsticah, saj vam želimo najprej predstaviti pomembno prednost rednih avtobusnih linij v primerjavi z drugimi prevoznimi sredstvi.

Foto: Pixabay - Trst

Velikokrat vam ponudniki prevozov z drugimi prevoznimi sredstvi ponujajo prevoze do podobnih ciljev kot avtobusni prevozniki. In ob tem že začnemo planirati svoj izlet ali potovanje. Vendar ga vse prevečkrat na žalost ne moremo izpeljati, ker obstaja samo en odhod na dan in še ta ob neprimerni uri.

Fleksibilnost potovanja je izredno pomembna. In ravno zato z veseljem širimo sporočilo o množici dnevnih odhodov do različnih ciljev. Pomembno je, da lahko odpotujete takrat, ko sami želite in imate čas.

Če ste jutranji tip in že imate dopust, se lahko na izlet odpeljete dopoldne. Če morate najprej v službo in nameravate odpotovati popoldne, je pomembno, da lahko izberete pravo uro odhoda v popoldanskem ali večernem času. Vse našteto vam omogočajo samo avtobusi rednih linij, z odhodi z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Do izredno priljubljenega Trsta lahko izbirate med 15. odhodi dnevno, že od 5 EUR (enosmerna vozovnica).

Do Benetk, vas prav tako pripelje redna hitra linija, že od 14 EUR (enosmerna vozovnica). Izbirate pa lahko med do 10. dnevnimi odhodi.

Tudi hrvaška prestolnica Zagreb, je odlično povezana z Avtobusno postajo Ljubljana. Izbirate lahko med več kot 15. odhodi na dan. Najceneje že od 5 EUR (enosmerna vozovnica). Morda pa si želite obiskati prečudovit Dunaj, do katerega vas odpelje ena od najmanj 5 rednih dnevnih linij in to že za 20 EUR (enosmerna vozovnica).

Foto: Pixabay - Zagreb

Ali morda na vzhod, v Budimpešto. Izbirate lahko med do 5 dnevnimi odhodi, in to že od 20 EUR (enosmerna vozovnica).

Ker želimo biti na cilju vedno čim hitreje je razveseljivo, da je večina mednarodnih avtobusnih linij hitrih, kar pomeni, da so direktne in da vas na cilj pripeljejo v najkrajšem možnem času.

Potovanja po Evropi niso bila še nikoli tako dosegljiva in vabljiva. Skupaj lahko izbirate med več kot 1.000 kraji po Evropi, potovanja do katerih vam omogočajo avtobusni prevozniki z odhodi iz ljubljanske avtobusne postaje, ki je odprta vse dni v letu, prav tako klicni center (1991), kjer vam podajo informacije o možnosti izbire in skupaj z vami zberejo najboljšo ponudbo potovanja do želenega mesta.