Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

TV-vsebine si oglejte takrat, ko imate čas

Deli na:
TV-vsebine si oglejte takrat, ko imate čas

Dan je pogosto prekratek za vse, kar želimo v njem postoriti in doživeti. Seveda si želimo tudi uživati v TV-vsebinah, a kaj, ko so le-te včasih na sporedu tedaj, ko nimamo časa. S sodobno tehnologijo je rešitev enostavna: platforma NEO, ki je v slovenske domove prinesla popolnoma novo izkušnjo upravljanja TV-vsebin in naprav pametnega doma, namreč vključuje tudi snemalnik, časovni zamik in ogled nazaj. Tako boste lahko svojo najljubšo vsebino gledali tedaj, ko boste imeli čas.

ČASOVNI ZAMIK

Ste zamudili začetek večernih poročil? Poglejte jih od začetka. To pa še ni vse. Časovni zamik vam omogoča tudi, da sliko na zaslonu zaustavite in ogled nadaljujete kasneje. To velja tudi pri prenosih v živo.

OGLED NAZAJ

Storitev Ogled nazaj vam omogoča ogled najljubših TV-vsebin kar do 7 dni nazaj. Med oddajami TV-programov, kjer je ta možnost vključena, se enostavno pomikate s smernima tipkama na daljincu in izberete oddajo, ki ste si jo želeli ogledati, a ste jo zamudili. Ste uporabili Ogled nazaj in si oddaje niste uspeli ogledati do konca? NEO deluje na vseh zaslonih, kar med drugim omogoča, da z ogledom posamezne vsebine, ki ste jo začeli spremljati prek televizije, nadaljujete na tablici, mobitelu ali računalniku. Seveda tam, kjer ste končali z ogledom.

SNEMALNIK


Najboljše pri filmih, serijah in oddajah je, da vas lahko odslej počakajo, ko imate čas zanje. Vaše najljubše vsebine na TV-sporedu lahko namreč s pomočjo NEO vnaprej označite in posnamete, nato pa vam bodo v Knjižnici na voljo do 30 dni.

DOŽIVITE IN PREIZKUSITE NEO

Doživite NEO na spletu in se prijavite za 30-dnevno brezplačno poskusno obdobje. Na vaš e-naslov bomo poslali geslo za dostop. Prijavite se na www.neo.io.

Spoznajte NEO tudi vi. Pokličite brezplačno številko 080 8000 ali obiščite najbližji Telekomov center in vstopite v novi svet.

NA VOLJO V PAKETIH NEO SVET, KJER DOBITE POLEG TELEVIZIJE ŠE SUPER HITRI INTERNET IN MOBILNO TELEFONIJO.

neo.io