profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

padajoče .. Odkrito.si

Ni več smešno!

miran rudan Njena.si

Miran Rudan zaradi razmerja z 20 let mlajšo ...

Magazin

Trumpa ujeli s fotografijo: druge poziva k bojkotu, sam pa ... (FOTO)

Deli na:
Trumpa ujeli s fotografijo: druge poziva k bojkotu, sam pa ... (FOTO)

Sodelavec Stephen Miller je nato objavil fotografijo s Trumpom, na kateri je skrita steklenica kokakole. - Foto: Twitter

Bivši predsednik ZDA Donald Trump je po sporu glede volilnega zakona Georgie, ki ga kritiki opredeljujejo kot rasističnega, pozval k bojkotu podjetij, ki kritizirajo zakon. Med njimi je tudi podjetje Coca-Cola in Trump je Američane pozval k bojkotu legendarne ameriške pijače. Vendar sam tega ne namerava upoštevati.

Trumpova odvisnost od dietne kokakole je legendarna, podobno kot njegova odvisnost od hamburgerjev, zrezkov in ocvrtih piščancev KFC, zato je bil njegov poziv k bojkotu razumljen tudi kot velika osebna žrtev.

Ker Trump dostopa do Twitterja več nima zaradi napada njegovih podpornikov na ameriški kongres, javnost s svojim mnenjem sedaj seznanja preko sodelavcev ali uradnih sporočil za javnost. V enem od njih je ostro napadel radikalno levico zaradi pozivanja k bojkotu podjetij in organizacij, ki imajo drugačna politična stališča.

Nato je pozval k bojkotu lige za Baseball MLB, ki je tekmo vseh zvezd zaradi zakona o volitvah preselila iz Georgie oziroma Atlante, pa tudi k bojkotu podjetij, ki kritizirajo zakon, kot so Delta, Coca Cola, JP Morgan Chase, Viacom, Citigroup, Cisco, UPS in Merck.

Njegov sodelavec Stephen Miller je nato objavil fotografijo, s katero se je pohvalil o zelo dobrem sestanku s Trumpom na to temo. Na fotografiji je bila poleg Trumpovega pametnega telefona tudi steklenička pijače, za katero Trump od Američanov zahteva bojkot. Demokrati se smejijo in pravijo, da je, če ne drugega, vsaj dosleden pri svojih dvojnih merilih.

Loading...