severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

Matej Zemljič Revija Stop

Matej Zemljič: Kampiral sem včasih, in to zelo ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Magazin

Švicarski zvezdnik Shaqiri iz Bayerna v Inter

Deli na:
Švicarski zvezdnik Shaqiri iz Bayerna v Inter

Foto: Reuters

Švicarski nogometaš Xherdan Shaqiri bo kariero nadaljeval pri milanskem Interju. Dosedanji član münchenskega Bayerna se bo preselil v Milano, je včeraj sporočil italijanski klub, sodelovanje pa začne veljati takoj.

"Dosegli smo popoln dogovor med Interjem in Bayernom; Shaqiri prihaja k črno-modrim. Manjkajo le še podpisi," je prek Twitterja sporočil milanski klub.

Švicar naj bi v naslednjih dneh podpisal pogodbo do leta 2019. Inter je v tem prestopnem roku že ujel nemškega reprezentanta Lukasa Podolskega, ki bo zanj igral kot posojen igralec Arsenala.

O prestopu Shaquirija sta včeraj že poročala nemški časnik Bild in italijanski Gazzetta dello Sport, po njunih informacijah naj bi bil dogovor klubov o selitvi Švicarja vreden 18 milijonov evrov.

Shaqiri je v bavarski klub prišel leta 2012 iz Basla, pogodbo ima sicer še do leta 2016, vendar v zadnjem času ni več dobival prav veliko priložnosti za igro. V četrtek ga že ni bilo več na treningu Bayerna. V Milanu ga pričakujejo že v petek, ko bo prestal tudi zdravniški pregled.