šarec-marjan 9 Svet24.si

Šarec o intervjuju z ruskim vohunom: "Tudi vi ste...

profimedia-0867279129 Svet24.si

Kadirov naj bi 2 od svojih 12 otrok zaplodil ...

euro-2024 Necenzurirano

Kaj obleči za München ali katera je nacionalna ...

1717753308-dsc04923-1717753281864 Reporter.si

Lojze Peterle spet kritiziral vodstvo Nove ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

Magazin

Športni park Ledenica je zaživel v polnem sijaju

Deli na:
Športni park Ledenica je zaživel v polnem sijaju

Mladi športniki bodo uživali - Foto: Matjaž Kirn

Včeraj je v Trbovljah potekalo spektakularno odprtje Športnega parka Ledenica. Na odprtju so številne obiskovalce zabavali Nipke, Plesna šola Artifex, Klemen Bunderla, Bboy Naki, kot častna gostja pa se je pridružila še Nika Barič, najboljša slovenska košarkarica vseh časov.

Z odprtjem Športnega parka Ledenica so v Trbovljah uradno odprli tudi Most športnih junakov Trbovelj, kjer se bo v prihodnosti bleščal pečat mnogih trboveljskih vrhunskih športnikov. Nikina plošča je prva, ki že krasi most, ostale pa kot nepopisan list papirja še čakajo na svoje športne junake.

S tem dogodkom je Športni park Ledenica, ki ima 6.000 kvadratnih metrov športno- rekreativnih površin, tudi uradno predan v uporabo obiskovalcem različnih starosti. Športni park Ledenica zajema rolkarski poligon s plezalnima balvanoma in s tribunami ter brvjo, ki povezuje dva dela športnega parka. Prav tako je na Ledenici urejena pešpot in motorikpark (motorični park). Urejen je tudi del ob potoku Trboveljščica, kjer bodo tudi starejši obiskovalci lahko posedali in se družili.

Motorikpark zajema območje namenjeno vsem starostnim skupinam, tudi starejšim, ki bodo lahko na zunanjih športnih napravah ohranjali svojo fizično pripravljenost, območje zunanjega fitnesa pa je namenjeno predvsem ljubiteljem fitnesa, otroci pa bodo lahko uživali na območju mnogih otroških igral.