Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Športni park Ledenica je zaživel v polnem sijaju

Deli na:
Športni park Ledenica je zaživel v polnem sijaju

Mladi športniki bodo uživali - Foto: Matjaž Kirn

Včeraj je v Trbovljah potekalo spektakularno odprtje Športnega parka Ledenica. Na odprtju so številne obiskovalce zabavali Nipke, Plesna šola Artifex, Klemen Bunderla, Bboy Naki, kot častna gostja pa se je pridružila še Nika Barič, najboljša slovenska košarkarica vseh časov.

Z odprtjem Športnega parka Ledenica so v Trbovljah uradno odprli tudi Most športnih junakov Trbovelj, kjer se bo v prihodnosti bleščal pečat mnogih trboveljskih vrhunskih športnikov. Nikina plošča je prva, ki že krasi most, ostale pa kot nepopisan list papirja še čakajo na svoje športne junake.

S tem dogodkom je Športni park Ledenica, ki ima 6.000 kvadratnih metrov športno- rekreativnih površin, tudi uradno predan v uporabo obiskovalcem različnih starosti. Športni park Ledenica zajema rolkarski poligon s plezalnima balvanoma in s tribunami ter brvjo, ki povezuje dva dela športnega parka. Prav tako je na Ledenici urejena pešpot in motorikpark (motorični park). Urejen je tudi del ob potoku Trboveljščica, kjer bodo tudi starejši obiskovalci lahko posedali in se družili.

Motorikpark zajema območje namenjeno vsem starostnim skupinam, tudi starejšim, ki bodo lahko na zunanjih športnih napravah ohranjali svojo fizično pripravljenost, območje zunanjega fitnesa pa je namenjeno predvsem ljubiteljem fitnesa, otroci pa bodo lahko uživali na območju mnogih otroških igral.