DBbiOYFXsAA3xjZ Svet24.si

Umrl je eden najbogatejših Hrvatov

shannen Svet24.si

Za igralko ni več upanja: rak se je razširil na ...

1683622374-dsc6483-01-1683622348169 Necenzurirano

Zasebniki še do 21 milijonov evrov, vrste v ...

ivan gale pl2 Reporter.si

(PODKAST) Kako je politika hotela uničiti ...

rok kronaveter Ekipa24.si

Brez zadržkov! Odpisani Kronaveter tudi o sporni ...

Harry je spet na sodišču Odkrito.si

Njegov boj proti medijem se stopnjuje!

jan oblak Ekipa24.si

Paparaci so Jana Oblaka in njegovo srčno izbranko...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Športni park Ledenica je zaživel v polnem sijaju

Deli na:
Športni park Ledenica je zaživel v polnem sijaju

Mladi športniki bodo uživali - Foto: Matjaž Kirn

Včeraj je v Trbovljah potekalo spektakularno odprtje Športnega parka Ledenica. Na odprtju so številne obiskovalce zabavali Nipke, Plesna šola Artifex, Klemen Bunderla, Bboy Naki, kot častna gostja pa se je pridružila še Nika Barič, najboljša slovenska košarkarica vseh časov.

Z odprtjem Športnega parka Ledenica so v Trbovljah uradno odprli tudi Most športnih junakov Trbovelj, kjer se bo v prihodnosti bleščal pečat mnogih trboveljskih vrhunskih športnikov. Nikina plošča je prva, ki že krasi most, ostale pa kot nepopisan list papirja še čakajo na svoje športne junake.

S tem dogodkom je Športni park Ledenica, ki ima 6.000 kvadratnih metrov športno- rekreativnih površin, tudi uradno predan v uporabo obiskovalcem različnih starosti. Športni park Ledenica zajema rolkarski poligon s plezalnima balvanoma in s tribunami ter brvjo, ki povezuje dva dela športnega parka. Prav tako je na Ledenici urejena pešpot in motorikpark (motorični park). Urejen je tudi del ob potoku Trboveljščica, kjer bodo tudi starejši obiskovalci lahko posedali in se družili.

Motorikpark zajema območje namenjeno vsem starostnim skupinam, tudi starejšim, ki bodo lahko na zunanjih športnih napravah ohranjali svojo fizično pripravljenost, območje zunanjega fitnesa pa je namenjeno predvsem ljubiteljem fitnesa, otroci pa bodo lahko uživali na območju mnogih otroških igral.