Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Bančna zabava Gorenjske banke z Ulo in Nino

Deli na:
Bančna zabava Gorenjske banke z Ulo in Nino

Foto: Gorenjska banka

Nina Pušlar, Ula Furlan in Miklavž so pospremili odprtje novega poslovnega centra Gorenjske banke v Ljubljani.

Gorenjska banka je nov poslovni center na Dunajski vertikali odprla ravno na večer, ko je darila nosil prvi dobri decembrski mož. Zanimanje za dogodek je bilo veliko, predvsem med poslovneži, saj v nekoč regionalni, zdaj pa vseslovenski banki zagotavljajo vse bančne storitve za fizične in pravne osebe, s poudarkom na osebnem pristopu do strank. Predsednik uprave Gorenjske banke, Mario Henjak, je ob tem povedal: » Zanimajo nas izzivi naših komitentov in pri njih želimo aktivno sodelovati in jih podpreti. Uspeh naših strank odraža naš uspeh«.

V Gorenjski banki želijo, da jih spoznate kot sodobno banko, kjer dobiš vse bančne storitve na enem mestu v prijetnem okolju: »V naši banki spodbujamo digitalno poslovanje, fizične poslovalnice pa nadgrajujemo v svetovalna mesta, kjer stavimo na osebni stik, strokovno individualno obravnavo, s strankami pa ostajamo v stiku tudi po sklenitvi produkta in jih spremljamo z nasveti, ko jih komitenti potrebujejo.« Za leto 2020 napovedujejo tudi sodelovanje z Mastercardom, kar bo še izboljšalo uporabniško izkušnjo komitentov.

Odprtje nove poslovalnice je minilo v sproščenem vzdušju ob vrhunski kulinariki, program je povezovala Ula Furlan, s petjem je prisotne navdušila Nina Pušlar, vsi obiskovalci pa so za slajše 2020 ob odhodu prejeli še vrečko čokoladnih zlatnikov.