ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 11. avgusta

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

tovornjak, počena pnevmatika, izvoz unec Svet24.si

FOTO: Tovornjak s počeno pnevmatiko pristal na ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

hana Njena.si

Hana odšla iz Nemčije

Magazin

Bančna zabava Gorenjske banke z Ulo in Nino

Deli na:
Bančna zabava Gorenjske banke z Ulo in Nino

Foto: Gorenjska banka

Nina Pušlar, Ula Furlan in Miklavž so pospremili odprtje novega poslovnega centra Gorenjske banke v Ljubljani.

Gorenjska banka je nov poslovni center na Dunajski vertikali odprla ravno na večer, ko je darila nosil prvi dobri decembrski mož. Zanimanje za dogodek je bilo veliko, predvsem med poslovneži, saj v nekoč regionalni, zdaj pa vseslovenski banki zagotavljajo vse bančne storitve za fizične in pravne osebe, s poudarkom na osebnem pristopu do strank. Predsednik uprave Gorenjske banke, Mario Henjak, je ob tem povedal: » Zanimajo nas izzivi naših komitentov in pri njih želimo aktivno sodelovati in jih podpreti. Uspeh naših strank odraža naš uspeh«.

V Gorenjski banki želijo, da jih spoznate kot sodobno banko, kjer dobiš vse bančne storitve na enem mestu v prijetnem okolju: »V naši banki spodbujamo digitalno poslovanje, fizične poslovalnice pa nadgrajujemo v svetovalna mesta, kjer stavimo na osebni stik, strokovno individualno obravnavo, s strankami pa ostajamo v stiku tudi po sklenitvi produkta in jih spremljamo z nasveti, ko jih komitenti potrebujejo.« Za leto 2020 napovedujejo tudi sodelovanje z Mastercardom, kar bo še izboljšalo uporabniško izkušnjo komitentov.

Odprtje nove poslovalnice je minilo v sproščenem vzdušju ob vrhunski kulinariki, program je povezovala Ula Furlan, s petjem je prisotne navdušila Nina Pušlar, vsi obiskovalci pa so za slajše 2020 ob odhodu prejeli še vrečko čokoladnih zlatnikov.

Loading...