feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Magazin

Bančna zabava Gorenjske banke z Ulo in Nino

Deli na:
Bančna zabava Gorenjske banke z Ulo in Nino

Foto: Gorenjska banka

Nina Pušlar, Ula Furlan in Miklavž so pospremili odprtje novega poslovnega centra Gorenjske banke v Ljubljani.

Gorenjska banka je nov poslovni center na Dunajski vertikali odprla ravno na večer, ko je darila nosil prvi dobri decembrski mož. Zanimanje za dogodek je bilo veliko, predvsem med poslovneži, saj v nekoč regionalni, zdaj pa vseslovenski banki zagotavljajo vse bančne storitve za fizične in pravne osebe, s poudarkom na osebnem pristopu do strank. Predsednik uprave Gorenjske banke, Mario Henjak, je ob tem povedal: » Zanimajo nas izzivi naših komitentov in pri njih želimo aktivno sodelovati in jih podpreti. Uspeh naših strank odraža naš uspeh«.

V Gorenjski banki želijo, da jih spoznate kot sodobno banko, kjer dobiš vse bančne storitve na enem mestu v prijetnem okolju: »V naši banki spodbujamo digitalno poslovanje, fizične poslovalnice pa nadgrajujemo v svetovalna mesta, kjer stavimo na osebni stik, strokovno individualno obravnavo, s strankami pa ostajamo v stiku tudi po sklenitvi produkta in jih spremljamo z nasveti, ko jih komitenti potrebujejo.« Za leto 2020 napovedujejo tudi sodelovanje z Mastercardom, kar bo še izboljšalo uporabniško izkušnjo komitentov.

Odprtje nove poslovalnice je minilo v sproščenem vzdušju ob vrhunski kulinariki, program je povezovala Ula Furlan, s petjem je prisotne navdušila Nina Pušlar, vsi obiskovalci pa so za slajše 2020 ob odhodu prejeli še vrečko čokoladnih zlatnikov.

loading...
Loading...