reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Šok za italijanski nogomet: Bonucci iz Juventusa v Milan

Deli na:
Šok za italijanski nogomet: Bonucci iz Juventusa v Milan

Foto: Profimedia

Italijanska nogometna velikana Juventus in Milan sta poskrbela za odmeven prestop. Milanski klub je danes potrdil prihod italijanskega reprezentančnega branilca Leonarda Bonuccija, ki je z Juventusom osvojil šest naslovov državnega prvaka.

"Bonucci v Milanu", so na spletni strani sporočili rdeče-črni, ob tem pa so objavili še serijo fotografij prihoda nove okrepitve. Za zdaj še niso znane uradne podrobnosti, po poročanju nekaterih italijanskih medijev pa naj bi 30-letnik sklenil petletno pogodbo. Vrednost prestopa naj bi znašala približno 40 milijonov evrov.

Za Juve je Bonucci igral od leta 2010 in v tem času s staro damo osvojil šest naslovov prvaka Italije. Pri novih delodajalcih bo imel Bonucci zahtevnejšo nalogo, Milan se je s šestim mestom v prejšnji sezoni uvrstil le v evropsko ligo, v domačem tekmovanju pa na naslov čaka že od leta 2011.

Zvečer je prestop, ki že velja za največjega v Italiji v tem prestopnem roku, potrdil tudi torinski klub. "Hvala, Leo. Sedem prekrasnih let je pri koncu," so zapisali na spletni strani ob predstavitvi sedmih let, ki jih je nogometaš preživel v črno-belem dresu.

Stara dama je potrdila, da je vrednost prestopa 42 milijonov evrov. Pri Juventusu so še dodali, da bo Milan znesek izplačal v treh sezonah, rdeče-črni pa imajo zdaj uradno možnost skleniti pogodbo z igralcem brez kakšnih formalnih ovir.