Revija Reporter
Magazin

Skodelice za kavo, na katere prisegajo pravi kavoljubci

kondela.si

6. apr. 2023 10:16 Osveženo: 10:32 / 10. 5. 2023

Deli na:

Skodelica za kavo

kondela.si

Brez česa si ne predstavljate jutra? Brez dobre skodelice za kavo, kajne? No, skodelice za kavo so malo več kot samo to. Zasnova skodelice za macchiato, za primer lahko obogati okus karamelne arome v vaši skodelici in prepreči možnost, da bi se med pitjem kave opekli.

Brez česa si ne predstavljate jutra? Brez dobre skodelice za kavo, kajne? No, skodelice za kavo so malo več kot samo to. Zasnova skodelice za macchiato, za primer lahko obogati okus karamelne arome v vaši skodelici in prepreči možnost, da bi se med pitjem kave opekli. To je stvar fizike in je ključnega pomena, ko hitite na sestanek s skodelico kave v roki. Poleg tega je pomembno, iz kakšnega materiala je narejena skodelica za kavo. Pozorni pa bodite tudi na ročaje, podstavke, obliko in barvo. Naredite požirek in berite dalje, da odkrijete vse posebnosti skodelice za kavo!

Skodelice za kavo: kako izbrati pravo?

Ne glede na to, ali kupujete skodelico za kavo zase ali za rojstnodnevno darilo, je potrebno upoštevati nekaj dejavnikov, preden se odločite za nakup. V nadaljevanju torej predstavljamo nekaj ključnih smernic, da bo izbira skodelice za kavo otročje enostavna.
Dizajn skodelice za kavo naj odraža vaš stil
Celoten dizajn skodelice za kavo je običajno prva stvar, na katero so ljubitelji omamne kavne arome pozorni. Ker se tega pri Kondeli dobro zavedamo, lahko pri nas izbirate med različnimi oblikami kavnih skodelic - vse od vrčkov, lončkov, do oblik srca. Lahko pa izbirate tudi med ljubkimi porcelanskami seti, ki bodo izkušnjo v vaši kuhinji dvignili na povsem nov nivo. Poleg samega dizajna je tu še nekaj lastnosti skodelice za kavo, na katere je dobro biti pozoren. Poglejmo, katere.
Trpežnost skodelice za kavo
Pitje kave je nekaj povsem vsakdanjega. Prav tako pa tudi pomivanje kavnih skodelic. Vendar pa to obenem pomeni, da se material kmalu utrudi. Zato smo priKondelirazmišljali še en korak naprej, kar odražajo tudi skodelice za kavoHOTCOLD. Gre za svojevrstno mojstrovino na tem področju, saj so te skodelice ročno izdelane iz borosilikatnega stekla. To steklo se ponaša z izjemnimi lastnostmi, ki jih ne morete zaslediti pri nobenem drugem materialu. Je, namreč visoko odporno na močna temperaturna nihanja, kot tudi na mehanske poškodbe in čistilna sredstva. Skodelice za kavo HOTCOLD se zato dobro obnesejo tudi v pomivalnih strojih in vam bodo pričarale nasmeh ob vsakem požirku kave.
Preprečite opekline
Aromatična kavna skodelica nas kar vabi, da spijemo vroč požirek mamljive kave. Vendar, če pri tem nismo dovolj pozorni, se lahko tudi opečemo. Tudi to je vidik, na katerega so bili oblikovalci linije HOTCOLD posebej pozorni. Skodelice za kavo HOTCOLD imajo dvojno steno, zaradi česar delujejo termoizolativno. To pomeni, da kavo ohranjajo dlje časa pri idealnih temperetaturah, toplota pa se ne prenese na zunanjo stran skodelice. Tako lahko skodelico brez težav držite v rokah tudi, ko srkate vročo kavo.
In kakšna je vaša izbira?
Skodelice za kavo so nekaj, zaradi česar se zjutraj lažje zbudimo. Prijetna aroma nas mamljivo povabi v nov dan. Da se tudi vaš dan začne tako, kot si želite, vas povabimo na ogled skodelic za kavo v naši spletni ponudbi. In še namig: prijavite se na naše e-novice in si tako zagotovite skodelice za kavo po še ugodnejših cenah. Zakaj ne, če lahko?