favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Sijajni Iličić z golom in podajo za zmago (VIDEO)

Deli na:
Sijajni Iličić z golom in podajo za zmago (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nogometaši Atalante, pri katerih je Josip Iličić začel v prvi postavi, so v 25. krogu italijanske lige premagali Crotone s 5:1. Genoa Mihe Zajca je gostila Sampdorio in igrala 1:1, z enakim izidom pa se je končal tudi boj drugouvrščenega Milana in Udineseja.

Atalanta je na tekmi proti Crotoneju povedal v 12. minuti, ko je po Iličićevi podaji zadel Robin Gosens. Gosti pa so izenačili v 23. minuti prek Simyja. V drugem polčasu sta Jose Palomino in Luis Muriel ekipi iz Bergama hitro priigrala prednost s 3:1, v 58. minuti pa se je med strelce vpisal še Iličić, ki je igral celo tekmo. V 85. pa je za potrditev visoke zmage zadel še Aleksej Mirančuk.

Genoa, pri kateri je Zajc igral celotno srečanje, je na mestnem derbiju s Sampdorio povedla v 52. minuti prek Davideja Zappacoste, gosti pa so izid poravnali v 77. minuti z golom Lorenza Tonellija.

Milan je gostil Udinese in se znašel v zaostanku v 68. minuti, ko je zadel Rodrigo Becao. Točko je rdeče-črnim rešil Franck Kessie, ki je v sedmi minuti sodniškega dodatka uspešno izvedel najstrožjo kazen.


Na drugih včerajšnjih tekmah sta se Sassuolo in Napoli razšla s 3:3, Fiorentina je izgubila z 1:2 proti Romi, v 88. minuti je zmagoviti gol dosegel Amadou Diawara, Benevento je z 0:3 izgubil proti Veroni, Cagliari pa je z 1:0 odpravil Bologno.

Že v torek je Juventus premagal Spezio s 3:0, Lazio in Torino pa sta ostala brez tekme.

Krog bosta v četrtek ob 20.45 končala Parma Jasmina Kurtića in vodilni Inter Samirja Handanovića. Slednji je pri 56 točkah, sledi Milan s 53, Atalanta in Juventus jih imata po 49, pri čemer imajo Torinčani še tekmo v dobrem, Roma pa je peta s 47 točkami.