IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. avgusta

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

rakun v avtomatu Svet24.si

FOTO: Nekdo je ropal avtomat za prigrizke, ...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

Magazin

Senzacionalen prestop šokiral NBA: Dončić bo igral z Latvijcem Porzingisom

Deli na:
Senzacionalen prestop šokiral NBA: Dončić bo igral z Latvijcem Porzingisom

Letos najslabša ekipa lige NBA New York Knicks je v menjavi igralcev v Dallas poslala svojega latvijskega centra Kristapsa Porzingisa, kjer naj bi s slovenskim zvezdnikom Luko Dončićem tvorila nov super-dvojček lige NBA, podobno kot sta to nekoč Kobe Bryant in Shaquille O'Neil.

Porzingis je morda vedel kaj se pripravlja, saj je že v sredo med polčasom tekme med Dallasom in New Yorkom v Madison Square Gardnu tvitnil fotografijo sebe in Dončića. Četudi ni vedel, da bo poslan v Dallas, pa je tvit dokaz, da nima nič proti igranju s slovenskim asom.

Menjava med New Yorkom in Dallasom zajema tudi odhod Tima Hardawayja mlajšega, Courtneyja Leeja in Treyja Burka v Teksas, v Madison Square Garden pa gredo DeAndre Jordan, Wesley Matthews in Dennis Smith mlajši.

New York naj bi z menjavo Latvijca v tako imenovani trgovini igralcev sprostil veliko prostora za nakupe med poletnim odmorom za načrtovano prenovo moštva. Poleg tega pa je med drugim od Dallasa dobil tudi izbiro dveh igralcev v prvem krogu naslednjih naborov NBA, še poroča spletna stran lige.

Medtem pa ameriški mediji poročajo, da je Dallas Porzingisa pripeljal z namenom, da z Dončićem tvorita dvojček okrog katerega se bo gradila igra moštva na daljši rok. Nakup Porzingisa ocenjujejo kot podobno pogumno kot izbor Dončića na lanskem naboru lige.

Porzingis, ki je bil na naboru lige NBA leta 2015 izbran kot četrti po vrsti, zaradi poškodbe kolena v letošnji sezoni še ni igral, sredi februarja pa naj bi bilo znano, če je dovolj okreval, da lahko znova stopi na parket.

Loading...