stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Se bo moral Goran Dragić iz toplega Miamija seliti v mrzlo Minnesoto?

Deli na:
Se bo moral Goran Dragić iz toplega Miamija seliti v mrzlo Minnesoto?

Foto: Reuters

Zvezdnik NBA moštva Minnesota Timberwolves Jimm Butler je po sporu s trenerjem in soigralci zahteval menjavo in ekipo je obvestil, da bi se najraje preselil v moštvo Miami Heat. Zaradi Butlerja bi lahko Miami zapustil naš Goran Dragić.

29-letni Butler je eden najboljših igralcev lige, učinkovit tako v napadu kot v obrambi, zaradi iztekajoče pogodbe pa je zanimiv za številne ekipe. Čeprav je komaj lani po še eni menjavi iz Chicaga prišel v Minnesoto, se v novem moštvu ni ujel s soigralci in trenerjem, zato ga že po letu dni vleče drugam.

Butlerju prihodnje leto poteče pogodba in ekipa, ki bi z Minnesoto zamenjala igralce, bi seveda želela zagotovilo, da bo Butler z njo podaljšal pogodbo, ko se mu izteče sedanja. V nasprotnem primeru bi namreč ostala brez igralcev, ki bi se jim odpovedala v menjavi, pa še Butler lahko brez nadomestila odide drugam. Ker pa je slednji nakazal, kam si želi, je Miami zelo zagret za dogovor z Minnesoto.

Eden od igralcev, ki ga lahko Miami ponudi v menjavi, naj bi bil tudi Goran Dragić. Ameriški mediji poročajo, da bi lahko šlo za dogovor treh ekip, ki bi izmenjale igralce, ob Minnesoti in Miamiju bi lahko sodelovali še Phoenix Sunsi, v igri pa so še druge kombinacije igralcev in tudi moštev.

Dragić ima z Miamijem pogodbo še za dve leti in ob morebitni menjavi bo obveznosti (37,3 milijona dolarjev) prevzela nova ekipa. Je pa to vseeno udarec za košarkarja in njegovo družino, ki se na sončni in topli Floridi dobro počutita.