Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Martin Scorsese načrtuje triler z DiCapriom za Apple

Deli na:
Martin Scorsese načrtuje triler z DiCapriom za Apple

Scorsese želi film posneti tudi pri domorodcih v okrožju Osage. Kdaj se bo začelo snemanje, še ni znano. - Foto: arhiv Reporterja

Hollywoodski režiser Martin Scorsese po sodelovanju z Neflixom pripravlja nov projekt za ponudnika pretočnih storitev Apple. Visokoproračunski triler Killers of the Flower Moon, v katerem bosta zaigrala Leonardo DiCaprio in Robert De Niro, bo produciral Apple TV+, so poročali specializirani hollywoodski portali za film. Partner bo Studio Paramount.

Scorsese je lani z Netflixom ustvaril mafijski ep Irec, potem ko so pravice zanj prodali tradicionalni studii zaradi visokih stroškov več kot 160 milijonov dolarjev. Za njegov novi film pa je pogodbo dobil tehnološki velikan Apple s svojim novim ponudnikom pretočnih storitev. Proračun filma bo znašal več kot 150 milijonov dolarjev, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Triler, nastal po istoimenski knjigi ameriškega novinarja Davida Granna, se bo osredotočil na množični poboj Indijancev plemena Osage v Oklahomi, kjer so v 20. letih prejšnjega stoletja odkrili nafto. Ko se je število smrtnih žrtev večalo, je primer prevzel novoustanovljeni FBI in razvozlal veliko zaroto ter enega najhujših zločinov v ameriški zgodovini.

Scorsese želi film posneti tudi pri domorodcih v okrožju Osage. Kdaj se bo začelo snemanje, še ni znano.

Apple si je nedavno zagotovil tudi pravice za še en visokoproračunski igrani celovečerec, vojno dramo Greyhound z oskarjevcem Tomom Hanksom. Glavni igralec je napisal tudi scenarij. Datuma predvajanja še niso objavili.