Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

mura mm 1 Ekipa24.si

NOROOO! Britanec IAN, veliki NAVIJAČ Mure, je v ...

Magazin

Oglasil se je Alec Baldwin: Ni besed, s katerimi bi lahko opisal šok in žalost

Deli na:
Oglasil se je Alec Baldwin: Ni besed, s katerimi bi lahko opisal šok in žalost

Alec Baldwin - Foto: Profimedia

Hollywoodski zvezdnik Alec Baldwin je sporočil, da je pretresen, potem ko je med snemanjem s pištolo ubil snemalko Halyno Hutchins in ranil režiserja Joela Souzo. Dejal je še, da polno sodeluje s policijo, ki preiskuje dogodek.

"Ni besed, s katerimi bi lahko opisal šok in žalost ob tem tragičnem dogodku, ki je vzel življenje Halyne Hutchins, žene, matere in kolegice, ki smo jo občudovali," je tvitnil Baldwin.

Baldwinu je pištolo podal pomočnik režiserja, ki ni vedel, da je nabita, in pri tem zavpil: "Hladna pištola!" To naj bi pomenilo, da v pištoli ni pravih nabojev, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Snemanje filma so prekinili. Režisar Souza, ki je bil ustreljen v ramo, je medtem že zapustil bolnišnico.

Nesreča se je zgodila na snemanju filma Rust, v katerem Baldwin igra bandita Harlanda Rusta, za katerim je zaradi umora razpisana nagrada. Skupaj s 13-letnim vnukom mora bežati pred roko pravice in pred t. i. lovci na glave. V filmu med drugim igrajo še Frances Fisher, Jensen Ackles, Brady Noon in Travis Fimmel.

Tiskovni predstavnik šerifa Santa Feja Juan Rios je za AFP povedal, da Baldwin polno sodeluje v preiskavi. Policija za zdaj ni nikogar aretirala, intenzivno pa preiskujejo prizorišče dogodka.

Medtem pa je časnik Los Angeles Times poročal, da je šest članov ekipo pred streljanjem zapustilo zaradi slabih delovnih pogojev. Tudi Hutchinsova pa naj bi bila med tistimi, ki so si prizadevali za boljše delovne pogoje.

Loading...