premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

morski pes, avstrijska turistka Svet24.si

Morski pes avstrijski turistki odgriznil nogo in ...

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

Dejan Vukobratović Njena.si

Takšen je bil Dejan kot dolgolasec!

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rusinja se je med poziranjem za selfie ustrelila v glavo

Deli na:
Rusinja se je med poziranjem za selfie ustrelila v glavo

Foto: Reuters (slika je simbolična)

Mlada Rusinja se je po nesreči ustrelila v glavo s pištolo, medtem ko je pozirala za selfie, je sporočila policija v Moskvi. 21-letna uslužbenka je v svoji pisarni našla 9-milimetrsko pištolo, ki jo je tam pustil eden od varnostnikov, in se odločila, da se z njo fotografira, a je bilo to zanjo skoraj usodno.

Medtem ko je skušala posneti selfie z eno roko, v drugi pa je držala pištolo, je pomotoma pritisnila na sprožilec in se ustrelila v sence, poroča francoska tiskovna agencija AFP, ki povzema ruske agencije.

Nesreča se je zgodila že v četrtek, policija pa je dogodek potrdila v petek, potem ko so nesrečno žensko prepeljali v moskovsko bolnišnico. Tiskovna predstavnica bolnišnice je sporočila, da je njeno stanje resno.

Policija sedaj preiskuje okoliščine v zvezi z nesrečo, predvsem, kako je pištola, ki naj bi jo eden od varnostnikov pustil v službi dva tedna prej, preden naj bi odšel na dopust, prišla v roke ženske, je sporočil tiskovni predstavnik policije.

Poziranje za selfie in objavljanje le-teh na internetu je sicer spodbudilo ljudi po svetu k tveganim početjem, še navaja AFP. Ena od raziskav je pokazala, da je v ZDA 17 odstotkov Američanov že naredilo selfie med vožnjo.

Nevarno poziranje za selfie je bilo celo usodno za mladega Singapurca, ki je na indonezijskem otoku Nusa Lembongan v bližini Balija v četrtek splezal na pečino, pri tem ga je odplaknil val. 21-letni Mohamed Aslam bin Shahul je padel v morje z dveh metrov višine in umrl, je v petek poročal časnik Jakarta Post.