profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rusinja se je med poziranjem za selfie ustrelila v glavo

Deli na:
Rusinja se je med poziranjem za selfie ustrelila v glavo

Foto: Reuters (slika je simbolična)

Mlada Rusinja se je po nesreči ustrelila v glavo s pištolo, medtem ko je pozirala za selfie, je sporočila policija v Moskvi. 21-letna uslužbenka je v svoji pisarni našla 9-milimetrsko pištolo, ki jo je tam pustil eden od varnostnikov, in se odločila, da se z njo fotografira, a je bilo to zanjo skoraj usodno.

Medtem ko je skušala posneti selfie z eno roko, v drugi pa je držala pištolo, je pomotoma pritisnila na sprožilec in se ustrelila v sence, poroča francoska tiskovna agencija AFP, ki povzema ruske agencije.

Nesreča se je zgodila že v četrtek, policija pa je dogodek potrdila v petek, potem ko so nesrečno žensko prepeljali v moskovsko bolnišnico. Tiskovna predstavnica bolnišnice je sporočila, da je njeno stanje resno.

Policija sedaj preiskuje okoliščine v zvezi z nesrečo, predvsem, kako je pištola, ki naj bi jo eden od varnostnikov pustil v službi dva tedna prej, preden naj bi odšel na dopust, prišla v roke ženske, je sporočil tiskovni predstavnik policije.

Poziranje za selfie in objavljanje le-teh na internetu je sicer spodbudilo ljudi po svetu k tveganim početjem, še navaja AFP. Ena od raziskav je pokazala, da je v ZDA 17 odstotkov Američanov že naredilo selfie med vožnjo.

Nevarno poziranje za selfie je bilo celo usodno za mladega Singapurca, ki je na indonezijskem otoku Nusa Lembongan v bližini Balija v četrtek splezal na pečino, pri tem ga je odplaknil val. 21-letni Mohamed Aslam bin Shahul je padel v morje z dveh metrov višine in umrl, je v petek poročal časnik Jakarta Post.