mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rosvita Pesek je vsa raznežena: sin Filip je na gradu Štanjel vzel Nastjo (FOTO)

Deli na:
Rosvita Pesek je vsa raznežena: sin Filip je na gradu Štanjel vzel Nastjo (FOTO)

Foto: Facebook/Filip Pesek

»Taščica,« je televizijka Rosvita Pesek zapisala na Facebooku ob fotografiji sina Filipa in neveste Nastje. Marketinški strokovnjak Filip Pesek in Nastja Kramer Pesek, solastnica trgovine z zdravo prehrano Malinca, sta se v soboto poročila na gradu Štanjel.

»Glede na to, da zmorem svoje vtise ubesedit šele drugi dan po dogodku, bi rekla da v prvi vrsti Čustveno,« je voditeljica opisala dogodek.

»Včerajšnji dan sem potrebovala zato, da bi se prizemljila. A zdi se mi da še danes lebdim. Ne morem stopiti na tla. Podobno kot takrat, pred 25 leti, ko se je rodil...,« je Peskova še dva dni kasneje vsa iz sebe.

O poroki je še zapisala, da jim je bilo vreme naklonjeno, da je nevesto »z najlepšim šopkom« oče pospremil do oltarja, kjer jo je »z rosnimi očmi« čakal ženin. Ženinova priča je bila tudi matičar, za spremljavo pa je z glasom poskrbela Eva Boto.

»Dvakrat DA. In dva nasmejana in srečna obraza. Postavna, lepa, zaljubljena, mlada. Ki sta se vseskozi iskala. Mame to opazimo. Njuno bližino, pogrešanost, dotik, v katerem neizmerno uživata. Par, ki je svojo poroko načrtoval v vsako najmanjšo podrobnost. In teh je bilo res veliko. Od kulinaričnih, stilskih do glasbenih,« je še zapisala o mladoporočencih.