fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

zabava, bar, klub, alkohol, žur, ženske, Svet24.si

V tem baru ženske z več kilogrami dobijo več ...

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

Magazin

Ropar, ki je na cesti napadel nogometna zvezdnika Arsenala, dobil deset let zapora

Deli na:
Ropar, ki je na cesti napadel nogometna zvezdnika Arsenala, dobil deset let zapora

Napadalec, moški z imenom Ashley Smith, ki je julija v Londonu napadel nogometaša londonskega prvoligaša Arsenala, Nemca Mesuta Özila in reprezentanta Bosne in Hercegovine Seada Kolašinca, je bil na londonskem sodišču Harrow Crown Court za poskus oboroženega ropa obsojen na desetletno zaporno kazen.

Tridesetletni Smith je nogometašema želel ukrasti dragoceni uri, vredni 200.000 funtov oziroma 231.000 evrov. Tatvino je izpeljal skupaj s še enim moškim, a ni pričakoval, da se bo Kolašinac uprl zmikavtoma, ki sta na kraj dejanja pridrvela na mopedu, ter ju s pogumnim dejanjem tudi začasno odgnal.

Özil in Kolašinac sta se s kraja napada nato nekako uspela umakniti z avtomobilom, a sta jima oborožena napadalca, drugi moški je 26-letni Jordan Northover, sledila z ukradenim mopedom in v avto metala kamenje. V avtomobilu je bila v času napada tudi Özilova soproga.

Smith, ki je stari znanec londonske policije in je odvisnik od mamil, je priznal krivdo za napad na nogometaša v bližini Kolašinčevega doma v Hampsteadu. V napadu sta kot napadalno orožje uporabila rezilo, na glavah sta imela motoristični čeladi. Krivdo je priznal tudi drugi napadalec, ki mu bodo sodili kasneje. Oba napadalca je policija izsledila na podlagi ukradenega mopeda, ki sta ga po napadu pustila parkiranega v Borehamwoodu.

loading...
Loading...