Kot lokalna posebnost sodijo v koncept kuhinje črne trobente, gobe z Menine planine. V restavraciji črne trobente pripravijo kot dodatek k sirovim štrukljem in jurčkom. Na jedilniku zbudijo pozornost tudi potočni raki, saj se z njimi ponaša le še redka gostilna v Sloveniji. Iz bližnje ribogojnice ob reki Savinji so postrvi, a boste lahko uživali tudi ob jadranskem brancinu z brokolijem in ajdo.
Chef kuhinje in kreator receptov Ervin Podbregar z ekipo sodelavcev, Tomom Čoparjem, Timom Kremerjem in Leonom Blatnikom v kuhinji peče kruh, sami vlagajo in fermentirajo zelenjavo, zorijo meso in izdelujejo testenine.
Kakšen je recept za njihovo hišno specialiteto, sladico Lesnika? Katere jedi običajno izbirajo njihovi gosti in kakšna je njihova letošnja sezonska ponudba?
VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24