Revija Reporter
Magazin

Prvi štirje pari, ki bodo sodelovali v last minute sanjski poroki na Aktual TV

A. S.
1.274

2. sep. 2024 10:06 Osveženo: 10:12 / 02. 9. 2024

Deli na:

Jani in Maja sta par že osem let, zaročila pa sta se letos poleti.

Aktual

Predstavljamo vam prve štiri pare, ki so se prijavili na sodelovanje v resničnostnem šovu Last minute sanjska poroka na Aktual TV. Aktual TV zmagovalnemu paru podari »poroko na ključ«, pri kateri paru ne bo treba razmišljati o ničemer, samo o tem, kakšno barvo cvetja si želita na poroki. Za vse ostalo bo poskrbel Aktual TV, poročna dvorana La Vie v Kostanjevici na Krki in Hotel Dolenj'c.

Pa poglejmo, kateri štirje pari so se opogumili in prijavili prvi:

Maja in Jani: Štal'co že imava!

Maja in Jani sta prvi par, ki sta ju zaslišala Tamara Goričanec in Rudi Sieger, Dobro sta se odrezala, če bosta tako nadaljevala, bosta morda onadva tista, ki se bosta poročila čisto brezplačno, saj Aktual TV podarja poroko »na ključ« paru, ki se bo najbolje odrezal v vseh zankah in ugankah, ki jima jih bodo zastavljali v petkovih oddajah.

Maja je stara 24 let, Jani pa 23. Zakaj mislita, a sta onadva par, ki si zaslužita sanjsko poroko, ju je vprašal Rudi. Maja je povedala: »Zato, ker sva najino pot začela že kar hitro, pri 15.ih letih, ker traja že osem let in bi jo rada s tem okrepila in jo potrdila in izkazala pred najinimi najbližjimi. »Štal'co« že imata, je ugotovil Rudi, Tamara pa je dodala: »Telički pa še prihajajo«, saj otrok še nimata. Vse se prav lepo odvija«, je razmišljal Jani. »Zaroka, poroka …«

Povedal je, da sta se zaročila na Majin rojstni dan, 12. avgusta, na morju. »Z domačimi smo bili na morju, in pomagali so mi pri presenečenju. Počakali so naju zvečer na pomolu, jaz sem prišel s prstanom.« Če bosta Maja in Jani premagala vse izzive v resničnostnem šovu Last minute sanjska poroka, se bosta poročila v eni najlepših poročnih dvoran v Sloveniji, v dvorani La Vie v Kostanjevici ob Krki in to 26.oktobra. A do takrat ju čaka še veliko zanimivih zank in ugank, ki jih boste lahko gledali na Aktual TV, vsak petek ob 20.00 v septembru.

Petra je odločna Štajerka, Miha pa prav tako odločen, da se poročita.

Aktual

Petra in Miha: Od malega že sanjava o poroki

Tamara Goričanec in Rudi Sieger sta v studiu Aktual TV gostila tudi drugi par, ki se je prijavil na resničnostni šov Last minute sanjska poroka. Petra in Miha sta Štajerca. Skupaj sta leto in štiri mesece. »Od malega že sanjava o poroki«, je povedal Miha in čisto raznežil Tamaro. Pravita, da sta idealen par. Zakaj? »Znava se skregati, a se tudi hitro pobotava«, je pojasnila Petra. Kdo je dal idejo, da se prijavita? »Jaz«, je priznal Miha. Ves čas poslušam radio Aktual v avtu, slišal sem novičko in ko sem prišel domov, sem predlagal Petri, naj se prijaviva.«

Ajda in Darko: Sinko si želi, da bi imela mamica isti priimek kot očka

Tamara in Rudi sta na Aktualu predstavila tudi tretji par. Tokrat je pogovor potekal po telefonu, Ajda in Darko nista mogla priti v studio. Ko je Rudi vprašal Ajdo, koliko časa sta že skupaj, je najprej rekla, da bi Darko rekel: »Preveč!« V resnici pa sta skupaj že osem let.

Ajda in Darko sta skupaj osem let. Imata sinka Rafaela.

osebni arhiv

Da še nista poročena, je bil najprej kriv »trebušček«, potem pa tudi preveč zahtevna organizacija dogodka. »Ni lahko najti prostora, pa benda, ki so že vnaprej razprodani, in vse skupaj tudi veliko stane«, je povedala zgovorna Ajda. Darko pa je pomagal iz ozadja, a s tišino, prav nič se ni oglasil. Dodajmo le, da bo Aktual TV poskrbel tudi za glasbo na poroki. Kako sta se spoznala? »Kot študentka sem prišla k njemu v službo, ne vedoč, da je en izmed vodij, ker je izgledal kot fantič iz srednje šole in ne kot neka odgovorna oseba«, je opisala njuno ljubezensko zgodbo Ajda.

»Skozi delo sva se spoznavala, šla kdaj na kavo, v hribe in na morje. Po dolgem času tega “kofetkanja” pa sva udarila po mizi in se vprašala, če bi bila v zvezi. Ko sva se 6 let nazaj zaročila in pričela s planiranjem poroke, je pod mojim srcem začelo biti srce najinega sina Rafaela in se nisva želela še dodatno obremenjevati z vso organizacijo in stresom, ki ga prinesejo priprave. S poroko bi uresničili najino dolgoletno željo, ki se je v vseh teh letih pozabila nekje v selitveni škatli, zdaj posuti s prahom, vendar pa je bila prisotna v prostoru najinih src. Prav tako pa bi ustregli Rafaelu, ki si srčno želi, da bi tudi mamica imela isti priimek kot njegov ati.«

Maja in Žiga: Kdo od njiju ima boljšo taščo?

V četrti oddaji Last minute sanjska poroka sta Žana Vidmar in Klemen Bunderla predstavila četrti par, Majo in Žiga. Kje sta se spoznala, je zanimalo Klemna. Spoznala sta se na pohodu, povezala ju je prijateljeva sestra. Skupaj sta pet let. Imata dva otroka. Obnavljata hišo, zato je za poroko zmanjkalo denarja, zaročila pa sta se na Valentinovo. Imata pa že izbrano poročno pesem, Marka Škugorja.

Maja in Žiga sta se v studiu večkrat sproščeno nasmejala.

Luka Švigelj

Maji je pri Žigu všeč njegov humor, Žigi pa Majin značaj. Za tašči se nista mogla zmeniti, kateri od njiju ima boljšo. Tudi pri previjanju in kopanju otrok sta uspešna oba. Žiga popusti prvi, če se kdaj skregata. Maja pa je bolj romantična od Žige, večkrat mu v posteljo prinese zajtrk ali večerjo.

V treh oddajah, ki bodo na sporedu od 6.9.24 vsak petek ob 20.00, bomo vsakič predstavili po tri pare, ki se bodo pomerili v zabavnih veščinah, ki jih bodo morali obvladati tudi v zakonu. Zelo zanimiv bo »vroči stol« ali spovednica, kjer bomo izvedeli marsikatero skrivnost tekmovalnega para. Ob koncu vsake oddaje bo zmagal en par.

V oddaji bodo v komisiji sedeli znani slovenski glasbeni pari, ki bodo odločili, kdo je zmagovalec. Oddaje bomo popestrili s slovensko glasbo in glasbenimi nastopi. V finalni oddaji se bodo pomerili trije finalni pari in v tej oddaji bomo izvedeli, kdo je zmagovalni par, ki se bo poročil v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki. Na poroko boste lahko povabili 100 svatov. Lepo bomo poskrbeli tudi za izpadle pare. Prijavita se na poroka@radioaktual.si in tekmujta v zabavnih veščinah, morda bosta ravno vidva izbrani zmagovalni par! In si bosta usodni DA dahnila že v soboto, 26. oktobra 2024.