cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V Novo leto z Aktual TV!

Deli na:
V Novo leto z Aktual TV!

Žana Vidmar in Klemen Bunderla bosta vodila novoletno oddajo Aktual TV - Foto: Luka Švigelj

Aktual TV bo letos za vse svoje poslušalce in gledalce pripravil prvi silvestrski program: vodila ga bosta Žana Vidmar in Klemen Bunderla, eden najbolj priljubljenih jutranjih parov na Aktualu.

Tako boste lahko spremljali pregled vseh glasbenih gostov, ki so jih gostili v tem letu, odkar je Aktual postal tudi televizija. Od Žana Serčiča, Tanje Žagar, Alfija Nipiča, Luke Basija, Helene Blagne, Domna Kumra, Špele Grošelj, Ines Erbus, skupine Kingston, Marka Vozlja, Mirana Rudana, Tilna Lotriča, Mance Špik, do hrvaških glasbenikov, ki radi pridejo na obisk in jih pogosto vrtimo v programu, Lidija Bačić Lille, Dražen Zečić, Luka Nižetić, Goran Karan, Saša Kovačević, Duško Lokin, Mario Roth, Domenica, Ivan Zak, Danijela Martinović … in še mnogi drugi. Vsi, ki so bili gostje oddaje Vip šov.

»To bo zanimiva, pestra in predvsem glasbe polna novoletna oddaja«, obljubljata Žana Vidmar in Klemen Bunderla, ki se jima bodo pri polnočnem nazdravljanju pridružili tudi ostali Aktualovi voditelji. »Skupaj bomo preživeli najdaljšo noč v letu, veliko bomo peli, plesali in se seveda smejali«, dodaja Žana.

In Klemen da zapik: »Najdaljša noč v letu bo še prehitro minila! Smeh, iskrice v očeh, na odru in veliko presenečenje - nova obraza Aktualove družine boste bolje spoznali prav na Silvestrovo. Sicer pa bo to večer nore zabave, nastopov največjih glasbenikov Aktuala v živo na našem velikem odru, pa ogromno lepih spominov. In odštevali bomo skupaj s praktično celotno ekipo Aktuala. Ne vem, kdaj se nas je nazadnje toliko zbralo na kupu, kot se nas bo - upamo - letos za silvestrovanje. Aja, pa Žana pride s Tajske samo za oddajo in waw, kakšno obleko bo imela. Pripravite se na dolgo nogo. Več pa ne povem.«

Če želite torej preživeti Silvestrovo v mladostni, razigrani, veseli družbi, to počnite v družbi Aktual TV. Veliko glasbe, smeha, tudi zabavnih igric in izzivov, ki jih bodo reševali voditelji Aktuala, tako, da vam v njihovi družbi zagotovo ne bo dolgčas.

Žana in Klemen sta vedno zabavna družba, tokrat se bosta potrudila, da bo silvestrski večer tekel še hitreje, še bolj na poskok. Obiski glasbenikov, njihove najbolj zanimive in zabavne izjave, obisk ostalih Aktualovih voditeljev in njihove novoletne želje, vse to vam bo popestrilo najdaljši večer v letu, ki, kot obljubljata priljubljena aktualovca, sploh ne bo dolg.

Večerni program se bo pričel s posnetkom Aktualovega koncerta iz Stožic, za 16.rojstni dan, nadaljeval s pestrim silvestrskim programom, ki ga bosta vodila Žana in Klemen, in nadaljeval vse do jutra, ko boste lahko gledali in poslušali muziko za žur.

Praznujte z Aktualom! In srečno!

Foto: Luka Švigelj - Žana Vidmar razkrila obleko, v kateri bo vodila novoletno oddajo na Aktual TV