stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Prijateljica prve dame ve, kako in kaj: Ne podcenjujte Melanie, ker je mirna in zadržana!

Deli na:
Prijateljica prve dame ve, kako in kaj: Ne podcenjujte Melanie, ker je mirna in zadržana!

Šlo naj bi za kampanjo osveščanja glede družbenih medijev, mamil in splošne dobrobiti otrok. - Foto: Reuters

»Ne podcenjujte je samo zato, ker je mirna in zadržana,« je Melanio Trump vzela v bran njena dolgoletna prijateljica Stephanie Winston Wolkoff. Slednja v ameriški javnosti slovi kot dolgoletna sodelavka Ann Wintour, vplivne in ugledne urednice revije Vogue.

Uspešna poslovna ženska Stephanie Winston Wolkoff je oseba, ki se vsaj enkrat mesečno srečuje s prvo damo na kosilih. Skupaj z družino, uspešnim možem, ki tako kot ona izhaja iz ugledne in premožne ameriške družine, ter tremi otroki, ima vedno na stežaj odprta vrata v Trumpovo družinsko rezidenco Mar-a-lago na Floridi. Medsebojno zaupanje družin se je potrdilo tudi ob lanskoletni inavguraciji. Organizacija prireditve  je bila v celoti zaupana podjetni Stephanie, za kar je skupaj s sodelavci prejela izjemno visoko plačilo in bila zaradi tega deležna hudih medijskih napadov.  

Prijateljstvo med damama, ki sta  podobne starosti, naj bi se začelo spletati pred dvajsetimi leti, ko sta se obe vrteli v manekenskih krogih. Winston Wolkoff  si je nato povečala vpliv z opravljanjem nalog direktorice za PR pri reviji Vogue, kjer je zaradi svojega smisla za brezhibnost uživala popolno zaupanje urednice  Ann Wintour.  Ne glede na to  se je pred nekaj leti odločila za nove izzive. V Centru Lincoln v New Yorku se je zaposlila kot modna direktorica, zadolžena tudi za organiziranje »Fashion Week, ene od najbolj prepoznavnih modnih prireditev v ZDA in v svetu, ter obenem ustanovila svojo svetovalno agencijo. Njeno ime je pritegnilo pozornost ob zadnjih  kritikah, da Melania v javnosti zavrača moža ter da ga ob več priložnostih ni želela držati za roke. Winston Wolkoff je ob tem domiselno hitela pojasnjevati, »da je prva dama Evropejka stare šole in pač ni take vrste ženska, ki bi to počela (držala moža za roke v javnosti, op. p.).«