kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Magazin

Prihodnost v snežnih kroglah sredi Ljubljane

Deli na:
Prihodnost v snežnih kroglah sredi Ljubljane

Premik proti novemu in boljšemu je vedno razlog za posebno praznovanje. Mejnike pa si postavljamo zato, da jih presegamo. V letu, ki se končuje, znamka Peugeot odpira novo izjemno poglavje. Ob tem združuje praznično pričakovanje v čarobnem vzdušju z jasno usmerjenostjo naprej. Proti novim izzivom. V oddolgočaseno prihodnost!

V duhu novega zagona, ki ga odpira prihod novega Peugeot 208 na slovenski trg, smo želeli našo strast do napredka deliti z vsemi. Zato smo v središču prestolnice in v največjem trgovskem središču v Sloveniji ustvarili dve Peugeot snežni krogli, ki napovedujeta oddolgočaseno prihodnost z najbolj pričakovanim novim modelom in bogatita čarobnost novoletno okrašene Ljubljane.

V obeh je novi Peugeot 208 na ogled v ekskluzivnem, futuristično zasnovanem ambientu, ki poudarja prenovljen, drzen dizajn vozila, napredne tehnologije in moč izbire, s katerimi novi Peugeot 208 izstopa od povprečja. Na voljo je namreč tudi v električni različici Peugeot e-208.    


Ekskluzivne izpostavitve modela v snežnih kroglah dopolnjujejo aktivnosti v sklopu kampanje »Novo mesto v garaži prihrani za osupljivo« in spletne strani oddolgocasi2020.si. Ker gre za enega najbolj priljubljenih modelov znamke Peugeot v Sloveniji, so po besedah Dominika Bagole, kreativnega direktorja iz agencije Pristop, na prihod novega Peugeot 208 želeli opozoriti z drugačno izpostavitvijo, ki kot »praznična okrasitev prihodnosti« napoveduje oddolgočaseno 2020 in prelomno leto za znamko Peugeot.

Oddolgočasite prihodnost s čarobnim razgledom na novi Peugeot 208, na ploščadi Ajdovščina in pred halo A v BTCju. V videu pa si oglejte kako smo novi Peugeot 208 ujeli v objem ene izmed snežnih krogel.

Loading...